Oficialii echipei antrenate de Quique Setien au realizat un nou transfer. Santiago Ramos Mingo, în vârstă de 18 ani, a semnat cu FC Barcelona, fiind transferat de la Boca Juniors. Argentinianul va evolua la echipa a doua a catalanilor. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al celor de la FC Barcelona.
https://i.eurosport.com/2020/02/04/2769384.jpg
Jose Mari Bakero, directorul sportiv al FC Barcelona B, a discutat personal cu fotbalistul, ocupându-se de tot toate detaliile şi negocierile. Inițial, catalanii nu știau dacă e posibil să realizeze transferul în iarnă, însă argentinianul a ajuns până la urmă la Barca.
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 10 ORE

Clauza impusă de oficialii Barcelonei

Fotbalistul argentinian venit de la Boca Juniors a trecut marți cu bine toate testele medicale și a fost prezentat în aceeași zi pe Johan Cruyff Stadium în prezența managerului FC Barcelona B, Silvio Elias. Santiago Ramos Mingo a semnat un contract pe trei ani cu posibilitatea de prelungire cu încă doi. Oficialii de pe Camp Nous i-au pus o clauză de 60 de milioane de euro argentinianului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
ACUM 17 ORE
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
22/05/2022 LA 21:51