Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barca, ofertă refuzată din Premier League pentru Rakitic. Mijlocașul vrea să joace în Italia

Cosmin Cioboata

Publicat 18/11/2019 la 18:05 GMT+2

Ivan Rakitic (31 de ani) a ajuns rezervă la Barcelona, din cauza concurenței acerbe cu mai tinerii săi colegi de pe post, Arthur și Frenkie de Jong. În aceste condiții, se pare că fotbalistul croat este aproape de plecarea de pe Camp Nou.

rakitaki

Credit imagine: Getty Images

Vicecampion mondial în 2018 cu naționala Croației, Rakitic are șanse mari să ajungă în Italia, iar mutarea s-ar putea face chiar în această iarnă. Barcelona tocmai a refuzat o ofertă de 15 milioane de euro pentru Rakitic, din Premier League. Catalanii doresc 40 de milioane de euro în schimbul mijlocașului care se află la al șaselea sezon în tricoul campioanei Spaniei.
Cotidianul catalan Sport scrie că Rakitic e dorit în Italia de AC Milan și Juventus, dar mijlocașul vrea să joace pentru campioana Italiei. Rămâne de văzut dacă oficialii Barcelonei vor ajunge la o înțelegere cu clubul din Torino în ceea ce privește prețul. Și salariul croatului este unul destul de mare, Barcelona plătindu-i opt milioane de euro pe an.
rakitaki
Ivan Rakitic a fost la un pas de plecarea de la Barcelona şi în vară, când a fost oferit inclusiv ca monedă de schimb pentru transferul lui Neymar, de la PSG. Mijlocașul de 31 de ani a fost adus de la Sevilla în urmă cu cinci ani, în schimbul a 18 milioane de euro. Doar șapte apariții a bifat în acest sezon Rakitic în tricoul catalanilor.

Cifrele lui Rakitic la Barcelona:

  • Meciuri: 278
  • Goluri: 34
  • Assist-uri: 38
  • Trofee: 16
  • Cota de piață: 35 milioane de euro
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo