În ciuda faptului că noul antrenor al grupării blaugrana a folosit o formație cu foarte multe rezerve, diferența de valoare dintre cele două formații e atât de mare, încât nimeni nu se aștepta la altceva decât la o calificare la pas a oaspeților.
Și, totuși, UD Ibiza-Eivissa a fost cea care a deschis scorul, prin Caballe, în minutul 9. Mai mult, în minutul 17, gazdele au avut un gol anulat, pentru ca ulterior să lovească și bara porții lui Neto.
Quique Setien este un antrenor de posesie, iar catalanii au avut și în această seară mingea în proporție de 80% din timp. Însă, în mare parte atacurile au fost sterile, Barcelona arătând mai impotentă decât oricând în ultimii ani.
Liga
Endrick, brazilianul curtat de Barcelona și Real, ar putea deveni cel mai scump tânăr din istorie
ACUM 20 ORE
Statistica primei reprize spune totul despre cât de slab a jucat Barcelona în această seară. Catalanii nu și-au creat nici măcar o ocazie de a marca.
De vină pentru prestația slabă a Barcelonei din această seară a fost poate și schimbarea modulului în 4-3-3, dar nimic nu pare a scuza prestația jucătorilor catalani.
În cele din urmă, partida a fost salvată de Griezmann, care a reușit o dublă. Mai întâi, francezul a punctat în minutul 72, din pasa lui De Jong, pentru ca în minutul 90+5 să vină și golul izbăvirii. Servant a fost de această dată Jordi Alba, intrat pe parcursul părții secunde.

Cine este UD Ibiza-Eivissa

UD Ibiza-Eivissa este un club fondat în 1995, care evoluează în Segunda B. Echipa nu a evoluat vreodată mai sus de a treia divizie spaniolă, unde a bifat doar două sezoane. În rest a jucat în Tercera Division și în Categorias Regionales.
Primul "11" al Barcelonei cu UD Ibiza Eivissa
Neto - Sergi Roberto, De Jong, Lenglet - Semedo, Rakitic, Riqui Puig, Junior - Carles Perez, Griezmann, Ansu Fati
Barcelona este de departe cea mai titrată echipă din Cupa Spaniei, cucerind nu mai puțin de 30 de trofee. În ultimul deceniu, catalanii și-au adjudecat trofeul de 7 ori: 2011–12, 2013–14, 2014–15, 2015–16, 2016–17, 2017–18, 2018–19.
Liga
Barcelona are gata planul B, în caz că-l ratează pe Morata! De ce depinde aducerea unui nou atacant
IERI LA 07:20
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
IERI LA 21:54