După ce Luis Suarez a fost operat, formația de pe Camp Nou a mai primit o lovitură, Dembele, un alt jucător de atac accidentându-se și urmând a lipsi o perioadă îndelungată.
Ca atare, deși perioada de transferuri s-a închis, Barcelona a formulat o cerere specială către Liga din Spania, pentru a i se da posibilitatea să facă un transfer. Demersul a avut succes, iar catalanii au la dispoziție 15 zile pentru a își folosi "jokerul medical" oferit de RFEF și La Liga. O comisie specială a analizat raportul medical al lui Dembele iar decizia a venit luni: Barca poate să facă un transfer de urgență, însă trebuie să se grăbească! Până pe 6 martie are Barcelona termen să aducă un nou atacant.
Mai multe nume de jucători au fost menționate precum Angel Rodriguez de la Getafe, cel care chiar i-a marcat Barcei un gol în weekend, dar și Lucas Perez, Roger Marti.
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
ACUM 4 ORE
Totuși, jucătorul care va ajunge pe Camp Nou este Martin Braithwaite, de la Leganes, anunță Mundo Deportivo. Și sport.es susține că atacantul este aproape de Barcleona, cu mențiunea că oficialii clubului de proveniență nu vor să discute despre un împrumut sau despre un transfer pe o sumă modică, așa cum sperau catalanii.
Ca atare, pentru a ajunge sub comanda lui Quique Setien, Barcelona trebuie să plătească lui Leganes clauza de reziliere în valoare de 20 de milioane de euro.
În vârstă de 28 de ani, vârful danez a fost crescut de Esbjerg, înainte de a evolua pentru Toulouse, unde a avut cele mai bune cifre ale carierei (35 de reușite în 136 de partide). La Leganes a ajuns în 2019, și a reușit să marcheze de 10 ori în 38 de partide.
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM 16 ORE
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
ACUM 17 ORE