Șefii echipei antrenate de Quique Setien își doresc în continuare un atacant care să facă față postului ocupat de Luis Suarez, vârful Uruguayan fiind pe accidentat până la sfârșitul acestui sezon competițional. Catalanii au pus ochii pe Willian Jose, în vârstă de 28 de ani, atacantul lui Real Sociedad, alături de care Quique Setien a mai lucrat la Las Palmas.
Presa din Spania indică din ce în ce mai mult o posibilă astfel de mutare, mai ales în contextul în care Luis Suarez urmează a fi operat și va fi indisponibil până la finalul sezonului. Setien era încrezător în revenirea lui Ousmane Dembele, dar și francezul a suferit o accidentare, iar Willian Jose pare o variantă din ce în ce mai bună pentru gruparea blaugrana.
Sport precizează faptul că Setien a avut deja o discuție cu șefii Barcelonei în care și-a exprimat clar dorința de a-l avea în lot pe Willian Jose. Printre câteva dintre condițiile care trebuie rezolvate se află și 20% din orice înțelegere care se îndreaptă către o a treia parte, ceea ce înseamnă că Willian Jose ar putea ajunge pe Camp Nou doar sub formă de împrumut. Înainte ca acest lucru să se întâmple, Dembele trebuie oberat, iar Barcelona va trebui să dovedească prin referințe medicale faptul că el va fi pe margine pentru cel puțin cinci luni. Dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite, atunci nu vor avea parte de transferul lui Willian Jose.
Liga
Când se joacă primul El Clasico al sezonului! Real Madrid, avantajată de programare
ACUM 13 ORE
  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Willian Jose, potrivit transfermarkt.com
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Urmașul lui Messi, într-un regres total față de anii trecuți! Barcelona e disperată
ACUM 21 ORE
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
IERI LA 15:49