Barcelona pune la cale ultimele detalii pentru transferul lui Pjanic. Mijlocașul de 30 de ani a dovedit este un jucător de clasă mondială și poate fi o piesă importantă în viitorul clubului din capitala Catalunyei.

Miralem Pjanic (Juventus)

Credit imagine: Getty Images

Messi, cheia transferulului

Fotbal
Gest oribil făcut de Haaland? "S-a uitat la el, a râs și a plecat. I s-au urcat la cap laudele"
ACUM 23 MINUTE
Pjanic este în vârful carierei, iar cei 9 ani de experiență la cel mai înalt nivel al fotbalului italian îl vor ajuta să se descurce la Barcelona. Un punct important este rezistența fizică remarcabilă a lui Pjanic. În 5 ani la Roma și 4 la Juventus, bosniacul a fost indisponibil foarte rar și a pierdut maxim 2 meciuri consecutive din cauza accidentărilor.
Barcelona a mai încercat o dată să-l transfere pe Pjanic, dar în 2018 Juventus i-a mărit salariul și i-a prelungit contractul.

Lionel Messi

Credit imagine: PA Sport

Problema contractuală

Cu toate că înțelegerea cu italienii este până în 2023, bosniacul de 30 de ani speră ca cele două cluburi să se înțeleagă și din vară să fie coechipier cu Messi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
ACUM 3 ORE