La 35 de ani, Andres Iniesta continuă să joace la un nivel înalt, reușind să câștige în acest weekend Supercupa Japoniei, fiind al 37-lea trofeu din cariera fostului campion mondial. Doar Dani Alves, cu 40 de trofee, stă mai bine din acest punct de vedere!
Conform catalanilor de la Sport, cei de la Barcelona l-au contactat pe Iniesta pentru ca acesta să revină în perioada în care campionatul din Japonia este întrerupt. Barca și-l dorea sub formă de împrumut pentru a ajuta echipa să-și revină după un început dezamăgitor de an.
Tentativa Barcelonei a eșuat însă. Iniesta mai are 2 ani de contract cu Vissel Kobe și Liga Campionilor Asiei stă să înceapă iar jucătorul vrea să își ducă înțelegerea până la final pentru ca apoi să pună punct carierei.
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 21 ORE
Iniesta a fost recent la Barcelona și a vizitat clubul în ultimele zile ale mandatului lui Ernesto Valverde.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona, egalată în ultimele minute la Granada! Alves, primul assist în La Liga după 6 ani
08/01/2022 LA 19:29
Liga
Săptămână de foc pentru Barcelona! Care sunt planurile catalanilor pentru începutul noului an
27/12/2021 LA 11:22