FC Barcelona a negat vehement că lucrează cu o companie care a atacat în mediul online jucători ai echipei precum Lionel Messi și Gerard Pique, dar și pe foștii căpitani ai echipei, Carles Puyol și Xavi, pe fostul manager al Barcelonei, Pep Guardiola, și pe unul dintre candidații la președinția Barcelonei la alegerile de anul viitor, Victor Font.
Postul radio catalan, SER Catalunya, a dezvăluit astăzi legătura dintre Barcelona și compania 13 Ventures care deține mai multe conturi pe rețelele de socializare. Scopul acestui parteneriat, susțin cei de la Cadena SER, era de a-i îmbunătăți imaginea actualului șef de la Barcelona, Josep Maria Bartomeu, și de a defăima alte persoane. Printre jucătorii atacați pe conturi care aparțin de 13 Ventures sunt și Leo Messi, și Gerard Pique.
Cei de la Barcelona au emis un comunicat după această dezvăluire în care au confirmat că există un parteneriat cu 13 Ventures, însă neagă vehement că această companie are vreo legătura cu acele conturi menționate sau că scopul parteneriatului era de a influența în vreun fel opinii prin intermediul rețelelor de socializare.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
Negăm existența oricărei relații sau contractarea unor servicii legate cu conturile care au publicat mesaje negative sau care au defăimat orice persoană, entitate sau organizație care este sau a fost legată de club. 13 Ventures nu are nicio relație cu acele conturi menționate și dacă va fi dezvăluită vreuna, clubul va încheia imediat orice înțelegere contractuală și va lua orice măsură legală pentru a-și apăra interesele
Barcelona confirmă că aceste servicii sunt legate de monitorizarea rețelelor de socializare având ca obiectiv analizarea mesajelor pozitive și negative legate de organizație. Aceste servicii există deoarece clubul încearcă să aibă grijă de reputația tuturor celor asociați cu clubul (sponsori, jucători, membri ai comitetului director, suporteri). Clubul cere ca informațiile publicate să fie imediat rectificate și își rezervă dreptul de a lua măsuri legale împotriva celor care continuă să implice clubul în asemenea practici
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56