”Testele efectuate duminică au indicat o entorsă de gradul trei la ligamentul intern lateral precum și o accidentare parțială a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul drept. Evoluția acestei accidentări va determina când ar putea să revină pe teren”, a informat Barcelona pe contul de Twitter al clubului.
Catalanii au oferit informații și despre situația lui Sergi Roberto: ”Testele arată că Sergi Roberto are ruptură femorală la coapsa dreaptă. El va lipsi aproximativ două luni”.
În cel mai bun caz, Pique va lipsi două luni însă dacă spaniolul va necesita operație, cel mai probabil se va discuta de patru-șase luni, ceea ce ar fi o veste devastatoare pentru Ronald Koeman, cel care are deja o listă lungă de accidentați.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Lista accidentaților de pe Camp Nou îi cuprinde pe Sergio, Busquets, Ansu Fati sau Samuel Umtiti la care se adaugă acum Gerard Pique și Sergi Roberto. Pentru Barcelona urmează două săptămâni la rând cu meciuri în deplasare în UEFA Champions League, în Ucraina și Ungaria.

Accidentarea horror a lui Pique

În minutul 60 al meciului de la Madrid, Correa a picat cu toată greutatea pe piciorul lui Pique iar spaniolul a resimțit imediat efectele. Fundașul central al Barcelonei a fost în mare durere și a părăsit ulterior terenul în lacrimi.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59