Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona a primit acceptul din partea Ligii. Catalanii au 15 zile pentru un transfer de urgență

Sebastian Ujica

Publicat 17/02/2020 la 14:56 GMT+2

Demersul Barcelonei de a-l înlocui pe Ousmane Dembele a fost acceptat de Liga din Spania.

Jucătorii Barcelonei au avut probleme, la mijlocul lui martie

Credit imagine: Getty Images

FC Barcelona are la dispoziție 15 zile pentru a transfera un nou atacant după ce solicitarea făcută de catalani a fost aprobată de RFEF și La Liga. Campioana en-titre din Spania a cerut să îi fie permis să aducă un jucător în condițiile accidentării de lungă durată a lui Ousmane Dembele.
O comisie specială a analizat raportul medical al lui Dembele iar decizia a venit luni: Barca poate să facă un transfer de urgență, însă trebuie să se grăbească! Până pe 6 martie are Barcelona termen să aducă un nou atacant.
Decizia vine în condițiile în care Messi are cea mai slabă perioadă din ultimii 6 ani în ceea ce privește golurile: n-a mai marcat în La Liga de 360 de minute! Barcelona poate să aducă un atacant, însă acesta poate veni doar de la o altă echipă spaniolă iar viitoarea achiziție nu va putea fi folosită în UEFA Champions League.
Mai multe nume de jucători au fost menționate precum Angel Rodriguez de la Getafe, cel care chiar i-a marcat Barcei un gol în weekend, dar și Lucas Perez, Roger Marti și Martin Braithwaite.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo