FC Barcelona are la dispoziție 15 zile pentru a transfera un nou atacant după ce solicitarea făcută de catalani a fost aprobată de RFEF și La Liga. Campioana en-titre din Spania a cerut să îi fie permis să aducă un jucător în condițiile accidentării de lungă durată a lui Ousmane Dembele.
O comisie specială a analizat raportul medical al lui Dembele iar decizia a venit luni: Barca poate să facă un transfer de urgență, însă trebuie să se grăbească! Până pe 6 martie are Barcelona termen să aducă un nou atacant.
Decizia vine în condițiile în care Messi are cea mai slabă perioadă din ultimii 6 ani în ceea ce privește golurile: n-a mai marcat în La Liga de 360 de minute! Barcelona poate să aducă un atacant, însă acesta poate veni doar de la o altă echipă spaniolă iar viitoarea achiziție nu va putea fi folosită în UEFA Champions League.
Liga
Barcelona, acord total cu Adama Traore! Cât vor plăti catalanii pentru vitezistul de la Wolves
ACUM 11 ORE
Mai multe nume de jucători au fost menționate precum Angel Rodriguez de la Getafe, cel care chiar i-a marcat Barcei un gol în weekend, dar și Lucas Perez, Roger Marti și Martin Braithwaite.
Liga
Agentul lui Dembele, sunat de reprezentantul unui club uriaș! Ziariștii au surprins momentul
IERI LA 19:37
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
IERI LA 11:58