FC Barcelona are la dispoziție 15 zile pentru a transfera un nou atacant după ce solicitarea făcută de catalani a fost aprobată de RFEF și La Liga. Campioana en-titre din Spania a cerut să îi fie permis să aducă un jucător în condițiile accidentării de lungă durată a lui Ousmane Dembele.
O comisie specială a analizat raportul medical al lui Dembele iar decizia a venit luni: Barca poate să facă un transfer de urgență, însă trebuie să se grăbească! Până pe 6 martie are Barcelona termen să aducă un nou atacant.
Decizia vine în condițiile în care Messi are cea mai slabă perioadă din ultimii 6 ani în ceea ce privește golurile: n-a mai marcat în La Liga de 360 de minute! Barcelona poate să aducă un atacant, însă acesta poate veni doar de la o altă echipă spaniolă iar viitoarea achiziție nu va putea fi folosită în UEFA Champions League.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe l-a evitat cât a putut pe Messi. Cifrele incredibile prezentate de L'Equipe
ACUM O ORĂ
Mai multe nume de jucători au fost menționate precum Angel Rodriguez de la Getafe, cel care chiar i-a marcat Barcei un gol în weekend, dar și Lucas Perez, Roger Marti și Martin Braithwaite.
Liga Campionilor UEFA
Messi, Neymar și Mbappe, luați peste picior de portarul lui Brugge! Mesaj pentru starurile lui PSG
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Continuă problemele pentru Barcelona după înfrângerea cu Bayern din UCL! Ce jucători s-au accidentat
ACUM 8 ORE