Conform informațiilor MARCA și ale jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, refuzul Valenciei de a reduce prețul pentru Rodrigo a nemulțumit Barcelona, care a renunțat la atacantul liliecilor.
Astfel, agentul lui Tadic va călători miercuri la Barcelona pentru a discuta despre un posibil transfer. Tadic a avut un sezon extraordinar stagiunea trecută, reușind să înscrie 38 de goluri în toate competițiile iar în această stagiune are deja 11 goluri în contul său.
https://i.eurosport.com/2019/08/13/2655060.jpg
Liga
Koeman se scuză după Barcelona – Bayern 0-3: "Cu Messi, Griezmann și Suarez pe teren a fost 2-8"
ACUM 10 ORE
Dacă transferul se va realiza, sârbul se va reîntâlni la Barcelona cu fostul său coleg, olandezul Frenkie de Jong, ambii jucând roluri cheie pentru Ajax stagiunea treuctă. Fereastra de transferuri se încheie însă vineri, așadar catalanii trebuie să ajungă la un acord cât mai rapid.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga
Rămâne Koeman la Barcelona? Jurnaliștii l-au iritat pe olandez cu întrebările: "Amintiți-vă asta!"
ACUM 12 ORE
Liga
5 antrenori care i-ar putea lua locul lui Koeman la Barcelona în cazul unui eșec cu Granada
ACUM 18 ORE