Detaliile au fost dezvăluite de Marca, jurnaliștii spanioli făcând referire la un articol din Cronica Global care infofrmează că firma de avocatură l-a sfătuit pe Messi să trimită faxul prin care anunța clubul că dorește să plece de pe Camp Nou.
Cuatrecasas este reprezentanta clubului dar și a lui Lionel Messi, această firmă fiind angajată pentru a oferi consiliere ambelor părți în orice situații juridice. Este vorba de fix genul de situații în care se găsește Messi acum: disputa legală privind contractul său.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Conflictul dintre Barcelona și Messi

Argentinianul de 33 de ani are o clauză în contract care îi permite să părăsească clubul la sfârșitul sezonului și deși acel termen limită a fost în iunie, Marca a informat că Messi este de părere că acesta s-a prelungit automat pentru că sezonul 2019/2020 a durat mai mult decât de obicei.
Totuși Barcelona respinge acest punct de vedere și nu îi va permite lui Messi să plece fără să fie achitata clauza sa de reziliere (700 de milioane de euro). Clubul blaugrana a hotărât să rupă contractul cu Cuatrecasas pentru că firma a oferit consiliere legală împotriva sa.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59