Presa din Spania a semnalat în ultima vreme că Barcelona are serioase probleme financiare. Clubul catalan ar fi putut însă rezolva o parte din aceste probleme prin vânzarea unor jucători, dar oficialii de pe Camp Nou au decis că viitorul clubului ar fi pus astfel în pericol și au preferat să reziste tentațiilor care nu au fost deloc mici.
Mundo Deportivo scrie că Barcelona a primit oferte uriașe pentru Ansu Fati, Pedri și Trincao, dar cei 3 fotbaliști sunt considerați indispensabili pe viitor și ofertele au fost refuzate.

Barcelona ar fi putut obține 250 de milioane de € prin vânzarea lui Ansu Fati, Pedri și Trincao

Liga
Lovitură pentru Barcelona! Negocierile pentru prelungirea contractului lui Ansu Fati s-au împotmolit
16/10/2021 LA 18:09
Cea mai mare astfel de ofertă a venit înainatea acestui sezon de la Manchester United, care a pus pe masă 150 de milioane de € pentru Ansu Fati. Ascensiunea atacantului de dinaintea accidentării grave din toamna anului trecut i-a convins pe cei de la Barcelona că reconstrucția echipei trebuie făcută în jurul acestui jucător, astfel că nu au dat curs ofertei impresionante. Dacă s-ar fi realizat acest transfer în condițiile date, Ansu Fati ar fi devenit al 3-lea cel mai scump transfer din istorie, deși are doar 18 ani.
La fel a procedat Barcelona și în cazul lui Pedri, un alt jucător foarte tânăr care a impresionat în acest sezon. Bayern Munchen ar fi oferit 40 de milioane de € în schimbul mijlocașului ofensiv cumpărat cu numai 5 milioane de € de către Barcelona de la Las Palmas.
De asemenea, în perioada de mercato din iarnă, agentul lui Trincao, celebrul Jorge Mendez, a declarat că Barcelona are o ofertă de 60 de milioane de € pentru jucător. Barcelona a refuzat însă și acea ofertă, deși și-ar fi putut dubla investiția după numai 6 luni, catalanii plătindu-le celor de la Braga 30 de milioane de € în schimbul fotbalistului în luna august a anului trecut.
În total, cei trei fotbaliști ar fi putut aduce în conturile Barcelonei 250 de milioane de €. Catalanii au refuzat ofertele, dar s-au ales cu un trio care poate fi extrem de productiv pe viitor. Împreună, cei 3 au bifat peste 70 de apariții în acesta sezon și au marcat 11 goluri, deci importanța lor în cadrul clubului este una foarte mare.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Liga
Un nou "caz Messi" la Barcelona! Laporta nu reușește să convingă un star să rămână pe Camp Nou
14/10/2021 LA 17:12
Fotbal
Bayern vrea să o distrugă pe Barcelona! Aplică "tactica Lewandowski" cu Pedri, Ansu Fati şi Gavi
10/10/2021 LA 11:38