Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona bifează primul transfer de marcă în era Laporta! Un star din Premier League a semnat

Irina Aldea

Publicat 21/03/2021 la 10:28 GMT+2

Joan Laporta a câștigat alegerile prezidențiale la Barcelona și nu a stat prea mult pe gânduri. Laporta vrea să-i îndeplinească lui Ronald Koeman toate dorințele, iar azi a venit prima confirmare în acest sens! Trupa de pe Camp Nou a reușit primul transfer de marcă.

Joan Laporta

Credit imagine: Getty Images

Georginio Wijnaldum a ajuns la un acord cu Barcelona şi va evolua pe Camp Nou din vară, anunţă The Times. Conform englezilor, fotbalistul lui Liverpool, Georginio Wijnaldum, a încheiat deja un precontract cu Joan Laporta și se va alătura lotului Barcelonei la finalul acestui sezon, fără sumă de transfer.
Joan Laporta are planuri mari pentru reconstruirea clubului de pe Camp Nou, dar datoriile de 1,2 miliarde de euro moştenite îi limitează forţa financiară pe piaţa transferurilor. Noul preşedinte e extrem de interesat să le prelungească înţelegerile lui Messi (contract scadent în vară) şi lui Pedri şi Ansu Fati (mai au contract până în vara lui 2021). Până atunci, conducerea s-a orientat către fotbalişti liberi de contract, Aguero şi Wijnaldum fiind primii pe listă.

Barcelona bifează primul transfer de marcă în era Laporta

Fotbalistul în vârstă de 30 de ani a reprezentat o prioritate pentru Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei, care vrea să-şi întărească mijlocul terenului din punct de vedere fizic, iar Wijnaldum pare potrivit pentru a îndeplini acest rol. Batavul își încheie contractul cu Liverpool pe 30 iunie. Deşi olandezul a mărturisit la începutul săptămânii trecute că "nu există vești despre viitorul meu", potrivit unei surse apropiate jucătorului, el este cu gândul la Barcelona.
Wijnaldum a jucat 28 de meciuri în Premier League în acest sezon, marcând 2 goluri. Are 7 partide în UEFA Champions League pentru "cormorani", fiind un jucător important în angrenajul echipei lui Klopp. Lor li se adaugă 2 jocuri în FA Cup în care a marcat o dată, un joc în Community Shield şi 15 minute în Cupa Ligii. Wijnaldum a ajuns pe Anfield în sezonul 2016-2017 de la Newcastle.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo