Darwin Nunez a impresionat la Almeria în sezonul precedent, reușind să înscrie 16 goluri, și a atras imediat atenția cluburilor importante din Europa.
Dintre toate, Barcelona a fost cel mai răsunător și atractiv nume de pe listă, însă catalanii au considerat că suma de 24 milioane de euro - cerută de Almeria - este exagerată. Între timp, Benfica a intrat pe fir și a finalizat transferul tânărului atacant uruguayan.
Chiar dacă l-au ratat în vară, oficialii de pe Camp Nou continuă să-l urmărească îndeaproape pe Nunez, care are un început de sezon promițător în tricoul Benficăi. Până acum, uruguayanul a marcat 6 goluri și a oferit 6 assist-uri la formația portugheză.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Barcelona l-a "spionat" pe Darwin Nunez la ultimul meci al Benficăi

Pentru a-l urmări mai bine, Barcelona chiar l-a trimis pe Ramon Planes, un membru din staff-ul tehnic, la ultimul meci disputat în weekend de Benfica, în compania lui Pacos Ferreira, câștigat de trupa din Lisabona cu 2-1.
"Planes l-a spionat pe Darwin Nunez", a titrat cotidianul Sport.es.
Potrivit jurnaliștilor iberici, interesul Barcelonei față de Nunez este foarte mare, însă catalanii exclud un transfer anul viitor. Catalanii își doresc ca uruguayanul să se dezvolte și să acumuleze experiență în campionatul Portugaliei, pentru ca începând din 2022 să înceapă negocierile cu clubul și agentul său.
Între timp, Barcelona se pregătește pentru luna ianuarie, o lună extrem de importantă pentru viitorul clubului. Catalanii își vor alege noul președinte, vor negocia cu Messi prelungirea contractului și vor încerca să-i transfere pe Eric Garcia, fundașul lui Manchester City, și Memphis Depay, atacantul lui Lyon.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59