După o primă repriză săracă în ocazii de poartă, cele două echipe au ieșit mult mai montate de la vestiare. Adrenalina jucătorilor a fost însă prea mare, iar arbitrul central a fost nevoit să arate 2 cartonașe roșii într-un interval de 3 minute. Intrat la începutul reprizei secunde, Ansu Fati a petrecut numai 4 minute și 47 de secunde pe teren, reușind să atingă mingea o singură dată. Tânărul atacant a fost eliminat ca urmare a unui fault dur comis asupra lui Fernando Calero.
Inițial, centralul i-a acordat lui Fati cartonașul galben, însă tehnologia VAR a demonstrat că intrarea cu talpa ridicată a lui Fati trebuie sancționată cu cartonaș roșu. Egalitatea numerică a fost restabilită la numai 3 minute distanță de la eliminarea lui Fati, când Lozano a avut o intrare energică asupra lui Pique.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
IERI LA 12:16
La fel ca în cazul faultului comis de Fati, arbitrul central a avut nevoie de confirmarea VAR pentru a-l elimina pe jucătorul lui Espanyol.

Barcelona a marcat după o acțiune creată de tripleta Messi - Suarez - Griezmann

Luis Suarez a marcat golul victoriei pentru formația pregătită de Quique Setien în minutul 56, după o fază inițiată de Antoine Griezmann. Francezul i-a trimis cu călcâiul lui Leo Messi, apoi starul argentinian a trimis în blocaj. Mingea a ricoșat la Suarez, care n-a iertat. Uruguayanul a finalizat cu un șut pe lângă goalkeeper și a ajuns la 4 goluri marcate de la reluarea sezonului.
S-a încheiat 1-0 pentru Barcelona, rezultat care readuce formația lui Setien la un singur punct în spatele rivalei Real Madrid. "Galacticii" vor încerca să mențină avansul față de trupa catalană la meciul cu Alaves, programat vineri (10 iulie), pe teren propriu.
Espanyol, adversara Barcelonei din această seară, va juca în sezonul următor în liga a doua din Spania. În urma rezultatului de pe Camp Nou, rivala locală a Barcei a pierdut orice șansă matematică de a se salva de la retrogradare.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
IERI LA 11:08
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
24/09/2021 LA 04:42