Real Madrid a triumfat pentru a 34-a oară în La Liga, profitând la maximum de forma sub orice critică a Barcelonei. În ultimele 8 partide din La Liga, catalanii au remizat de 3 ori și au pierdut un meci, iar pentru toți e limpede că problema principală e reprezentată de banca tehnică.
Bartomeu a tras lozul necâștigător când l-a schimbat pe Valverde - și el un tehnician limitat - cu Quique Setien, un antrenor fără un CV deosebit, pe care nu îl recomanda nimic pentru un asemenea post.
Acum, în ciuda faptului că șefii i-au promis că va conduce echipa până la finalul stagiunii, pare tot mai probabil că tehnicianul va fi demis înainte de a juca fazele finale din Champions League. Barcelona are șansa să își salveze stagiunea în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume, dar cu Setien la timonă e imposibil să cucerească Liga Campionilor.
Premier League
3 cluburi din Premier League, pe urmele unui jucător de la Barcelona! Cine a demarat discuțiile
ACUM 16 ORE
"Sper că da, dar nu știu. Trebuie să ne facem auto-critica. Sunt responsabil de rezultate, sunt conștient. Dar am încredere că, dacă vom avea o atitudine mentală potrivită, putem să facem lucruri importante în Champions League. Dar trebuie să schimbăm anumite lucruri. Azi am avut, spre exemplu, 10 cornere, și nu am reușit să fim periculoși niciodată. Am pierdut La Liga, dar acum avem câteva zile libere în care să ne recuperăm mental și să ne canalizăm energia spre finalul sezonului, spre Champions League", a admis Setien.

Setien, despre înfrângerea Barcelonei, acasă, cu Osasuna

Referitor la înfrângerea de aseară cu Osasuna, 1-2, Setien consideră că rezultatul e nemeritat. Totuși, tehnicianul a găsit puterea de a fi fair-play și a lăuda marea rivală Real Madrid. Formația lui Zidane a recuperat impresionant de la meciul direct, din martie, câștigând 12 din ultimele 13 partide din La Liga.
"Sunt trist și frustrat. Înfrângerea de azi e total nemeritată. Poate că nu meritam să câștigăm La Liga, pentru că am cedat puncte nepermis de ușor, iar rivalii noștri s-au menținut la un nivel foarte ridicat, dar azi nu meritam să pierdem. Înfrângerea cu Osasuna e prea mult", a mai spus Setien.
Barcelona își va concentra acum energiile - cu sau fără Setien pe bancă - pe returul optimilor de finală din Champions League. Pe San Paolo, înainte de întreruperea sezonului din cauza pandemiei de coronavirus, Napoli și Barcelona au remizat, scor 1-1, rezultat care face din trupa catalană favorita la calificare.
Liga
Barcelona își poate aduce întăriri de la o rivală din La Liga! Jucătorii care i-au fost oferiți
17/05/2022 LA 17:00
Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35