"Dacă simt că nu sunt suficient de important, voi pleca", spunea Vidal în toamnă, nemulțumit de faptul că evoluează tot mai puțin sub comanda lui Valverde.
Imediat, Inter a intrat pe fir, Conte văzându-l piesa lipsă dintr-un angrenaj care poate stopa supremația lui Juventus. Tehnicianul italia îl contactează aproape zilnic pe fotbalistul pe care l-a avut sub comandă la Juventus și se părea că mutarea se va realiza.
Doar că oficialii catalanilor au încredere în continuare în mijlocașul sud-american și le-au transmis oficialilor nerazzurrilor că, cel puțin până la finalul sezonului, nu se pune problema să îl cedeze pe Vidal.
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 11 ORE
"Arturo Vidal, de neatins", titrează sursa citată, care apoi punctează: "Barcelona l-a declarat netransferabil și se protejează în fața interesului insistent arătat de Inter. Clubul e convins că jucătorul va fi de acord să rămână pe Camp Nou cel puțin până la finalul sezonului".

Vidal, nervos înainte de meciul cu Real Madrid

Înainte de El Clasico, în decembrie, chilianul a avut o discuție cu antrenorul echipei, Ernesto Valverde, cel care l-a informat de decizie; iar Vidal a decis să plece de la baza de antrenament și viitorul său la club este incert.
Vidal a fost titular în doar una din ultimele 7 partide ale Barcelonei în toate competițiile, cea cu Inter Milano din UEFA Champions League, când Barcelona era deja calificată și a menajat mai mulți jucători.
Colegii lui Vidal au încercat să-l consoleze, însă nu au avut succes. Totuși, se pare vă chilianul a înțeles că este o piesă importantă din angrenajul lui Barcelona, chiar dacă nu e titular, astfel că până la finalul stagiunii va rămâne pe Camp Nou.
Bundesliga
Robert Lewandowski a decis să părăsească Bayern după o eroare uriașă a conducerii bavarezilor
ACUM 18 ORE
Liga
Punct final în La Liga. Villarreal prinde UEFA Conference League după succesul de pe Camp Nou
22/05/2022 LA 21:51