Sezonul actual din La Liga va fi reluat luna viitoare, Barcelona fiind lider cu un avans de două puncte față de Real Madrid, cu 11 etape rămase de jucat.
Dar Gaspart, care a fost președinte al Barcelonei între 2000 și 2003, a declarat că totul ar fi fost diferit dacă Real Madrid era lider în campionat când competiția a fost suspendată în martie din cauza pandemiei de coronavirus.
”Dacă Madrid era pe primul loc în momentul suspendării, La Liga s-ar fi încheiat”, a declarat el pentru Trtulia del 10 del Barca, conform AS.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Barcelona este implicată în continuare în cursa pentru titlu dar și în cursa pentru fostul său jucător Neymar, care ar putea reveni pe Camp Nou. Gaspart speră ca internaționalul brazilian să revină la Barcelona, de unde a plecat în 2017 pentru suma record de 222 de milioane.
”Mi-ar plăcea să-l văd pe Neymar la Barcelona, sunt convins că încă poate fi important”, consideră Gaspart.

Cum va aduce La Liga un omagiu victimelor coronavirusului

Reînceprea campionatului din Spania va aduce multe surprize. La Liga lucrează deja cu principalele televiziuni (Movistar și Mediapro) pentru a oferi cea mai bună experiență telespectatorilor, dar nu numai pentru asta. Departamentul pentru branding global al La Liga, condus de Enrique Moreno, pregătește un omagiu adus tuturor victimelor coronavirusului. Meciurile se vor opri în minutul 20 ca semn de respect față de cei care au murit din cauza COVID-19.
În acest moment se stabilesc ultimele detalii privind un videoclip emoționant la care vor participa sportivi dar și alte personalități. Acest clip va fi difuzat în momentul de întrerupere. Astfel, La Liga încearcă să revină la normal pe cât posibil. De altfel, pentru a afla dacă jucătorii care sunt infectați au dat boala mai departe altor persoane de pe teren.
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824758.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59