Barcelona a emis în urmă cu câteva zile un comunicat în care explica situația portarului german în vârstă de 27 de ani, Marc-Andre ter Stegen. El suferă din cauza unei tendinopatie la genunchiul piciorului drept după ultima partidă de campionat, contra celor de la Alaves, câștigată cu scorul de 4-1.
Barcelona nu a dezvăluit cât timp va lipsi Ter Stegen de pe gazon. În locul lui Ter Stegen, Valverde îl va folosi pe brazianul Neto, adus în vara trecută de la Valencia. Acesta n-a jucat niciun minut în campionat, fiind însă titular în ultimul meci din grupele UEFA Champions League contra celor de la Inter Milano.

Ter Stegen, refuz categoric la propunerea catalanilor

Fotbal
Jorge Jesus, șocat de ratarea lui Seferovic: "De când sunt antrenor, nu am văzut așa ceva!"
24/11/2021 LA 08:29
Clubul catalan și-ar dori pentru Ter Stegen să se opereze, însă germanul refuză cu strictețe pentru că perioada de recuperare în cazul unei intervenții chirurgicale este îndelungată. Potrivit jurnaliștilor de la AS, Ter Stegen ar fi nevoit să stea departe de teren în jur de trei luni. El se teme, de asemenea, să nu piardă locul de titluar la echipa națională a Germaniei, în vederea EURO 2020.
Dacă ar face operație, problemele portarului ar dispărea, însă germanul va încerca să urmeze diferite tratamente pentru ameliorarea problemelor. Ter Stegen recurge la această metodă pentru a nu-și întrerupe sezonul chiar în mijloc.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Xavi, debut cu victorie pe banca Barcelonei, în derbyul cu Espanyol. Un puști de 17 ani, titular
20/11/2021 LA 21:59
Premier League
Miliardarii lui Newcastle au pus ochii pe unul dintre cei mai importanți jucători ai Barcelonei
04/11/2021 LA 19:16