Barcelona a emis în urmă cu câteva zile un comunicat în care explica situația portarului german în vârstă de 27 de ani, Marc-Andre ter Stegen. El suferă din cauza unei tendinopatie la genunchiul piciorului drept după ultima partidă de campionat, contra celor de la Alaves, câștigată cu scorul de 4-1.
Barcelona nu a dezvăluit cât timp va lipsi Ter Stegen de pe gazon. În locul lui Ter Stegen, Valverde îl va folosi pe brazianul Neto, adus în vara trecută de la Valencia. Acesta n-a jucat niciun minut în campionat, fiind însă titular în ultimul meci din grupele UEFA Champions League contra celor de la Inter Milano.

Ter Stegen, refuz categoric la propunerea catalanilor

Cupa Mondială FIFA
Povestea lui Daniel Schmidt, portarul japonez cu origini nemțești, selecționat la Cupa Mondială
15/11/2022 LA 16:17
Clubul catalan și-ar dori pentru Ter Stegen să se opereze, însă germanul refuză cu strictețe pentru că perioada de recuperare în cazul unei intervenții chirurgicale este îndelungată. Potrivit jurnaliștilor de la AS, Ter Stegen ar fi nevoit să stea departe de teren în jur de trei luni. El se teme, de asemenea, să nu piardă locul de titluar la echipa națională a Germaniei, în vederea EURO 2020.
Dacă ar face operație, problemele portarului ar dispărea, însă germanul va încerca să urmeze diferite tratamente pentru ameliorarea problemelor. Ter Stegen recurge la această metodă pentru a nu-și întrerupe sezonul chiar în mijloc.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
La Liga
Scrisoarea emoționantă trimisă de Fabregas lui Pique, în ziua în care catalanul s-a retras
06/11/2022 LA 07:27
La Liga
Barcelona, victorie categorică cu Athletic Bilbao. Dembele, un gol și trei pase decisive pe Camp Nou
23/10/2022 LA 20:57