După ce zvonurile despre o posibilă mutare a lui Messi s-au întețit în ultima vreme, Barcelona încearcă să le răspundă cu acceeași monedă parizienilor.
Situația economică a catalanilor nu le va permite să cheltuie bani pe transferuri în următoare perioadă de mercato, astfel că aceștia se vor orienta către jucători liberi de contract pentru a-și întări echipa. Este cazul lui Eric Garcia de la Manchester City și a lui Memphis Depay de la Lyon, dar presa franceză a descoperit un nou nume.
L'Equipe notează că Barca va încerca să-l ia pe Juan Bernat, fundașul stânga al lui PSG, care se află în ultimele 6 luni de contract. Internaționalul spaniol de 27 de ani a jucat numai 3 meciuri în acest sezon, deoarece a suferit o accidentare gravă în luna septembrie a anului trecut, dar valoarea sa este incontestabilă și ar putea fi o variantă de viitor pentru clubul catalan. Potrivit sursei citate, Bernat este dorit în egală măsură și de Sevilla, dar o ofertă a Barcelonei ar fi cu singuranță mai tentantă pentru fotbalist.
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
27/09/2021 LA 12:53
https://i.eurosport.com/2020/06/17/2834488.jpg

PSG i-a propus o prelungire de contract lui Juan Bernat

Chiar dacă Bernat este în recuperare după acciedntarea din toamna trecută, PSG nu e dispusă să renunțe prea ușor la fundașul său. Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, a profitat de vizita în Catalunia pentru meciul din Champions League de la mijlocul acestei săptămâni și s-a întâlnit cu reprezentanții jucătorului pentru a negocia o nouă înțelegere. Conform L'Equipe, Bernat are pe masă o ofertă de prelungire a contractului pe 4 sezoane.
Bernat a fost crescut de Valencia, dar a jucat numai un sezon la prima echipă a "liliecilor", după care a fost vândut la Bayern Munchen pentru 10 milioane de €. După 4 ani în Bavaria, fundașul stânga a ajuns în 2018 la PSG, unde a devenit un jucător de bază până la accidentarea care l-a scos din circuit.
Bernat are și 11 selecții și un gol marcat pentru prima reprezentativă a Spaniei, iar faptul că are doar 27 de ani îl face în continuare un jucător foarte atractiv pentru cluburile imăportante ale Europei.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998270.jpg
Fotbal
Sergio Ramos și Ronaldo, din nou împreună? Dream team pentru cucerirea Champions League
19/06/2021 LA 08:48
Ligue 1
Pochettino a anunțat revoluția în lotul lui PSG! Ce jucători a ochit, pentru a lua Liga Campionilor
10/05/2021 LA 08:19