Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona îl vrea pe Dani Olmo, spaniolul care a impresionat în Champions League la Dinamo Zagreb

Ion Alexandru

Publicat 02/01/2020 la 11:24 GMT+2

Dani Olmo a crescut la Barcelona, iar catalanii au făcut acum o ofertă pentru a-l readuce acasă. Dani Olmo a jucat în ultimii 5 ani la Dinamo Zegreb și a debutat cu gol în 2019, în naționala Spaniei.

Dani Olmo of Dinamo Zagreb celebrates a goal during the UEFA Champions League group C match between Dinamo Zagreb and Manchester City at Maksimir Stadium

Credit imagine: Getty Images

Dani Olmo a crescut la La Masia, iar la 15 ani ales să se transfere în Croația. Progresia sa a fost spectaculoasă. Mijlocașul ofensiv de 1.79 m a impresionat în ultimele două sezoane la Dinamo Zagreb și a marcat 5 din cele 20 de goluri în Champions League.

2019, anul lui Dani Olmo

dani olmo
Dani Olmo a fost între cei mai buni oameni ai naționalei Spaniei, campioana europeană u21 în 2019 și a primit șansa debutului la echipa mare chiar în același an. Puștiul de 21 de ani a marcat chiar la primul meci în tricoul la Rioja, în victoria din noiembrie, 7-0 cu Malta.
Barcelona l-a monitorizat atent în toamna trecută și acum a trecut la fapte. Agentul lui Dani Olmo, Andy Bara a recunoscut că negocierile sunt în toi.
Da, este adevărat. Oferta Barcelonei a venit și acum discutăm detaliile operațiunii
Dani Olmo a dat de înțeles, în presa croată, că își dorește să revină acasă.
Simt că acest ciclu s-a încheiat și vreau să fac un pas în dezvoltarea mea ca fotbalist. Dinamo Zagreb m-a format și vreau să mulțumesc din suflet pentru tot oamenilor de aici
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo