Articol scris de Romeo Ene
Erling Haaland este principala ţintă a catalanilor, însă va fi foarte greu de adus norvegianul din cauza competiţiei dintre cluburi.
Astfel, Barcelona a urmărit mai mulţi jucători pentru a fi acoperită în cazul în care Haaland nu va ajunge pe Camp Nou, iar una dintre ele este Harry Kane, vârful lui Tottenham care a marcat 17 goluri în acest sezon de Premier League până acum. Este un jucător care ia în calcul despărţirea de Tottenham, precum şi o experienţă în alt campionat puternic.
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
CE CREDEȚI CĂ VA FACE HARRY KANE DIN SEZONUL VIITOR?

Harry Kane la Barcelona, în cazul în care nu se face transferul lui Haaland

Noul consiliu de administraţie şi, implicit, Joan Laporta, lucrează cu rapiditate pe piaţa transferurilor pentru a obţine cât mai multe informaţii, după care să ia o decizie finală. Tottenham pare să aibă o înţelegere cu Harry Kane pentru a-i facilita plecarea în această vară, deși singura condiție este ca acesta să nu întărească un rival direct. Manchester United și Manchester City sunt încântate de evoluţiile internaționalul englez, dar clubul londonez va acorda prioritate clar unui transfer în străinătate, iar Barça ştie asta.
Kane câștigă aproximativ 12 milioane de euro pe sezon, iar Tottenham ar saluta oficializarea unui transfer pentru a se întări din punct de vedere financiar. Evoluţiile jucătorului sunt excelente, iar transferul este foarte realizabil, asta deşi Barcelona acordă prioritate absolută lui Haaland datorită vârstei şi capacităţii de creştere a unui marcator care bate toate recordurile. În ciuda acestor lucruri, este foarte dificil de realizat transferul vârfului de la Dortmund, aşa că spaniolii nu închid uşa unui alt golgheter de calibru, cum este cazul lui Kane.
Vârful lui Tottenham a fost aproape de plecare vara trecută, însă actualul club nu l-a lăsat să ajungă la un rival din Premier League. Fotbalistul a fost foarte discret în legătură cu viitorul său și a oferit asigurări că va vorbi la finalul sezonului despre asta, deși este clar că vrea să înceapă un nou ciclu sportiv la un club câștigător.
Oportunitatea de a juca la Barça îl atrage. Atât el, cât și Lautaro Martínez sunt alte opțiuni pentru catalani, fiind clar că marea și unica investiție a sezonului constă în aducerea unui atacant de clasă mondială, care să poată oferi performanță timp de mulți ani.
https://i.eurosport.com/2021/03/30/3020534.jpg
The Emirates FA Cup
Arsenal, eliminare surpriză din FA Cup! Cum arată duelurile din 16-imile competiției
09/01/2022 LA 16:08
Premier League
Decizia finală luată de Thomas Tuchel în cazul lui Lukaku. Întâlnirea decisivă a avut loc aseară
04/01/2022 LA 09:23