Fundașul central crescut de Nice a primit o ofertă concretă din Serie A, de la AC Torino, dar între timp pe fir a intrat Barcelona. Agentul jucătorului a avut discuții cu Eric Abidal, iar o mutare pe Camp Nou era foarte probabilă.
https://i.eurosport.com/2020/07/08/2846817.jpg

Malang Sarr este dorit și în Premier League

Olympic Games (W)
Jocurile Olimpice, The Last Dance pentru Dani Alves, cel mai titrat fotbalist din istorie
18/07/2021 LA 07:48
Situația de la Barcelona fost însă tensionată după eliminarea rușinoasă a catalanilor din Champions League și clubul s-a restructurat. După demiterea lui Quique Setien de pe banca tehnică a echipei, Eric Abidal a fost și el destituit din funcția de director tehnic.
Chiar și așa, ajungerea lui Malang Sarr pe Camp Nou este posibilă în continuare, jucătorul fiind foarte atras de ideea de a juca la Barcelona. Mai multe cluburi din Premier League și-a manifestat interesul pentru fundaș, dar Barcelona este în continuare favorită să obțină semnătura acestuia.
Malang Sarr a impresionat în Ligue 1, la Nice, pentru care a bifat deja peste 100 de apariții numai în campionat, deși are doar 21 de ani. De asemenea, el a evoluat constant în echipele de juniori ale naționalei Franței, bifând 6 prezențe și la echipa de tineret, 2 dintre ele la Campionatul European din vara anului trecut.
Sarr este dorit la Barcelona unde ar putea fi o soluție în centrul defensivei, după ce în ultima vreme catalanii au suferit foarte mult în această zonă. Dacă va ajunge până la urmă pe Camp Nou, Sarr ar putea face pereche în centrul apărării cu un alt francez, Clement Lenglet.
Campionatul European UEFA
11 recorduri ar putea fi doborâte la Euro 2020! Ronaldo poate scrie istorie în tricoul Portugaliei
12/06/2021 LA 10:22
Fotbal
Barcelona, reconstruită din temelii! Catalanii au anunțat azi cine e înlocuitorul lui Eric Abidal
19/08/2020 LA 10:59