Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona începe reconstrucția. Care ar putea fi primul transfer al catalanilor în era Koeman

Nicu Savin

Actualizat 20/08/2020 la 14:45 GMT+3

Potrivit jurnaliștilor de la France Footbal, tânărul Malang Sarr (21 de ani) este aproape de a semna cu FC Barcelona. Francezul și-a încheiat contractul cu Nice în această vară și este liber de contract momentan. Eric Abidal este cel care a intermediat mutarea, dar acesta a fost îndepărtat din conducerea catalanilor în urmă cu câteva zile.

Malang Sarr ar putea ajunge la FC Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Fundașul central crescut de Nice a primit o ofertă concretă din Serie A, de la AC Torino, dar între timp pe fir a intrat Barcelona. Agentul jucătorului a avut discuții cu Eric Abidal, iar o mutare pe Camp Nou era foarte probabilă.
Malang Sarr sous le maillot niçois contre Toulouse fin 2019

Malang Sarr este dorit și în Premier League

Situația de la Barcelona fost însă tensionată după eliminarea rușinoasă a catalanilor din Champions League și clubul s-a restructurat. După demiterea lui Quique Setien de pe banca tehnică a echipei, Eric Abidal a fost și el destituit din funcția de director tehnic.
Chiar și așa, ajungerea lui Malang Sarr pe Camp Nou este posibilă în continuare, jucătorul fiind foarte atras de ideea de a juca la Barcelona. Mai multe cluburi din Premier League și-a manifestat interesul pentru fundaș, dar Barcelona este în continuare favorită să obțină semnătura acestuia.
Malang Sarr a impresionat în Ligue 1, la Nice, pentru care a bifat deja peste 100 de apariții numai în campionat, deși are doar 21 de ani. De asemenea, el a evoluat constant în echipele de juniori ale naționalei Franței, bifând 6 prezențe și la echipa de tineret, 2 dintre ele la Campionatul European din vara anului trecut.
Sarr este dorit la Barcelona unde ar putea fi o soluție în centrul defensivei, după ce în ultima vreme catalanii au suferit foarte mult în această zonă. Dacă va ajunge până la urmă pe Camp Nou, Sarr ar putea face pereche în centrul apărării cu un alt francez, Clement Lenglet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo