În urma unei inspecții fiscale realizate la Barcelona, care a cuprins tranzacțiile clubului catalan din ultimii 5 ani, s-a descoperit că Neymar a încasat mai mulți bani decât ar fi trebuit în perioada 2015-2017.
Mai exact, clubul nu a reținut suma corectă din veniturile brazilianului pentru plata impozitelor către statul spaniol, calculând greșit procentele care trebuiau plătite și astfel l-a plătit excesiv pe fotbalist.
Potrivit El Mundo Deportivo, Barcelona îi cere înapoi lui Neymar suma de 10,2 milioane de €, bani care dacă nu vor fi recuperați, ar reprezenta o donație a clubului către jucător, așa cum le-au transmis autoritățile fiscale oficialilor de pe Camp Nou.
Fotbal
Messi nu se vede favorit la Balonul de Aur. Cei 3 jucători de care se teme cel mai rău
09/10/2021 LA 10:36
Neymar are mari probleme cu Trezoreria spaniolă, el fiind persoana fizică cu cele mai mari datorii către aceasta, datorii care se ridică la suma de 34,6 milioane de €.

Neymar, tot mai departe de Barcelona

În ultimul an, presa internațională a scris că există posibilitatea ca Neymar să se întoarcă la Barcelona, dar criza declanșată de pandemia de coronavirus a schimbat lucrurile cu 180 de grade.
Zilele trecute, presa din Franța a descoperit că brazilianul a făcut primul pas pentru a-și prelungi contractul cu PSG. Actuala înțelegere a atacantului cu parizienii expiră în vara anului 2022 și e greu de crezut că se va găsi un alt club care să-și permită să-l plătească pe Neymar în mementul de față.
Totuși, presa din Italia notează că Neymar ar putea ajunge la Juventus, la schimb cu Cristiano Ronaldo, ceea ce ar fi unul dintre cele mai tari schimburi de jucători din istorie.
Această ipoteză este destul de plauzibilă, deoarece clubul francez și-a manifestat interesul pentru Ronaldo, prin vocea directorului sportiv, Leonardo Araujo: "Să îl aducem pe Cristiano Ronaldo? Nu putem ști niciodată ce se întâmplă pe piața transferurilor. Cine știe, poate într-o zi se trezește și spune: «Vreau să merg și să joc pentru alt club!
Câte cluburi și-l pot permite? Este un cerc restrâns și PSG face parte din el. Situația actuală este foarte complicată pentru toată lumea, dar piața este o chestiune de oportunitate. Uneori se pot întâmpla lucruri extraordinare".
În plus, PSG nu i-a făcut nicio ofertă lui Neymar pentru a rămâne la Paris, acesta fiind un semn că viitorul brazilianului pe Parc de Princes este pus sub semnul întrebării, în timp ce Juventus este dispusă să renunțe la Cristiano Ronaldo în vara anului viitor.
Fotbal
Cum arată lista scurtă a favoriților pentru Balonul de Aur! Jucătorii din Premier League domină
08/10/2021 LA 16:09
Fotbal
Ce se întâmplă cu Sergio Ramos, fotbalistul care nu a debutat încă pentru PSG. "Asta e realitatea"
06/10/2021 LA 09:09