Ultimul El Clasico al deceniului a fost dominat clar de Real Madrid, însă scorul final a fost 0-0 iar cele două echipe rămân la egalitate de puncte în clasament. Acest lucru reușește să mascheze oarecum faptul că jocul Barcelonei nu a fost în actualul sezon la nivelul așteptat.
Iar acest lucru este demonstrat și de statistici. Cei de la Opta au dezvăluit că Barcelona a tras în acest sezon doar 210 șuturi la poartă în cele 17 etape de până acum, cel mai mic număr de când există această analiză (sezonul 2005/2006). Adică o medie de 12 șuturi la poartă pe meci, un număr mic în condițiile în care nu vorbim de șuturi cadrate și multe echipe aleg să se apere contra Barcelonei.
Barcelona are 43 de goluri marcate în acest sezon în primele 17 etape, o medie de 2.5 goluri pe partidă, ceea ce arată eficiența din jocul echipei lui Ernesto Valverde. Însă numărul șuturilor spre poarta adversă este cel mai scăzut de când Messi semna primul contract de profesionist la Barcelona, în urmă cu aproape 15 ani.
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 6 ORE

Zidane, record impecabil pe Bernabeu

Primul 0-0 din El Clasico după 6.235 de zile a reprezentat al 5-lea meci pe care Zinedine Zidane îl dispută pe Bernabeu, iar Real Madrid a scăpat de fiecare fără să fie învinsă. Madrilenii au obținut 2 victorii și 3 egaluri pe terenul marii rivale cu Zidane pe bancă.
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
ACUM O ZI
Liga
Laporta pare decis să îl dea afară pe Koeman. Cele două nume aflate pe lista de posibili înlocuitori
IERI LA 12:14