Min 80. Messi este jucătorul care a contribuit la cele mai multe goluri din Europa în acest sezon. Messi a ajuns la golul 699 din carieră în această seară. Messi a driblat un teren întreg pentru ca apoi să fie doborât în careu după un un-doi cu Suarez. Messi, Messi, Messi. De ce mereu el? după cum ar zice un anume italian.
min 69. GOOOOOL BARCELONA! După îndelungi dezbateri și analize VAR, Barcelona primește penalty cu 21 de minute înainte de final iar Messi transformă, bineînțeles. Cele trei puncte par asigurate în acest moment.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
min 67. Antoine Griezmann a atins mingea doar de 10 ori în prima repriză și a dat doar șase pase deși Barcelona a avut 81% din posesie și au fost încercate peste 500 de pase.
min 60. Nu e cel mai spectaculos început de repriză. O lovitură liberă transformată în pasă la portar de Messi și cam atât. Iar Suarez i-a luat locul lui Ansu Fati. Barcelona controlează meciul în continuare.
min 42. GOOOOL BARCELONA! Ansu Fati deschide scorul! Barcelona înscrie practic la prima ocazie cu adevărat mare, șutul adolescentului de la marginea careului este plasat perfect. 1-0 și parcă totul pare mai ușor pentru catalani de aici înainte.
min 30. Barcelona revine la cârma partidei și irosește mai multe ocazii. Din nou, golul nu pare departe, dar la fel nu părea mai devreme nici pentru Leganes.
min 20. Leganes a avut o ocazie uriașă, fiind într-o situație de trei contra unu chiar în careul Barcelonei dar nu au marcat. Va fi probabil momentul pe care îl vor regreta, o perioadă foarte bună pentru ultima clasată din La Liga, care ar fi trebuit însă concretizată cu un gol.
min 10. Barcelona a dominat începutul de partidă și pare că singurul lucru care lipsește este golul. Fără Braithwaite, dar creativitatea nu lipsește. În orice caz, Setien are destule variante ofensive pe bancă: Suarez, Vidal, Braithwaite. Pe toți i-am putea vedea în a doua repriză.
  • Leganes a venit astăzi pe Camp Nou din postura de ultima clasată și fără cel mai bun fundaș (Slovas) și singurul creator (Oscar). Dacă echipa va scoate măcar un egal, ar fi o surpriză uriașă.
  • Barcelona are ocazia să se distanțeze la cinci puncte de Real Madrid dacă învinge astăzi, echipa lui Zidane jucând abia joi, la Valencia. Lupta la titlu este una strânsă în Spania.
  • Interesant este că Braithwaite nu este pe teren. Cea mai importantă știre privind primul 11 este că Braithwaite nu evoluează împotriva lui Leganes, echipa pe care a părăsit-o în februarie.
Echipele de start
Ter Stegen, Roberto, Pique, Lenglet, Junior, Rakitic, Busquets, Arthur, Griezmann, Messi, Ansu. /// Leganes - Cuellar, Bustinza, Silva, Mesa, Recio, Guerrero, Awaziem, Tarin, Eraso, Aitor, Perez.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59