Barcelona a jucat ultima oară un meci oficial pe 7 martie, o victorie cu 1-0 împotriva celor de la Real Sociedad, succes prin care catalanii și-au menținut avansul de 2 puncte de la vârful clasamentului. Acum, după o pauză de trei luni, Messi și colegii săi speră să obțină fără probleme cele trei puncte de la Mallorca, formație ce se luptă pentru evitarea retrogradării. Catalanii au călătorit purtând măști inscripționate cu logo-ul clubului.
Barcelona merge la meciul de sâmbătă cu șansa de a-și extinde avansul de la vârful clasamentului la cinci puncte, înainte ca Real Madrid să joace cu Eiber duminică. Messi s-a întors la antrenamente după ce a ratat câteva sesiuni săptămâna trecută din cauza unor probleme la coapsă.
Suarez, între timp, a crezut că sezonul său este încheiat din cauza operației de la genunchi din ianuarie însă antrenorul Barcelonei, Quique Setien a confirmat că atât el cât și Messi sunt disponibili.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Setien a declarat: ”Din fericire, Messi, acești jucători care sunt activi de atâția ani, ei știu cum să-și controleze oboseala. Sunt sigur că dacă va fi nevoie, Messi o să fie primul care o să spună că are nevoie de odihnă. Suarez este într-o formă mai bună în fiecare zi și după cinci luni va fi grozav să poată juca măcar câteva minute pentru a-și regăsi cea mai bună formă”.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59