La conferința de presă premergătoare meciului cu Sevilla (mâine, ora 22:00), Ronald Koeman a anunțat că el și conducătorii catalani vor face tot posibilul să-l aducă pe jucătorul iberic cotat la 16 milioane de euro de transfermarkt.com.

Deja nu mai reprezintă un mister faptul că Barca se află pe urmele lui Eric Garcia, fundașul de numai 19 ani promovat de Pep Guardiola la prima echipă a lui City în urmă cu un an. Formația blaugrana încearcă să aducă întăriri în defensivă, zona care va fi extrem de încercată în noul sezon presărat cu multe meciuri din La Liga și Champions League.

Liga
"Echipa mea arată ca Barca? Nu, nu vreau așa ceva!". Catalanii, făcuți "K.O." de un antrenor renumit
ACUM 3 ORE

În presa internațională s-a tot discutat în ultima perioadă despre interesul uriaș exprimat de Ronald Koeman în serviciile lui Eric Garcia. Astăzi, la conferința de presă, tehnicianul olandez le-a reamintit jurnaliștilor că tânărul apărător rămâne principala țintă în finalul ferestrei de mercato.

"Perioada de transferuri este deschisă până luni și vrem să-l aducem pe Eric Garcia. La ora actuală, avem 3 sau 4 fundași centrali și ne-ar mai trebui încă unul. Am auzit ce a spus Pep Guardiola și sper să-l putem transfera pe Eric. Știm că va fi puțin complicat din punct de vedere economic. Suntem în continuare interesați, dar rămâne de văzut dacă vom reuși transferul.", a spus Ronald Koeman.

Koeman vrea să-l transfere la Barcelona pe Eric Garcia, fundașul lui Manchester City

Potrivit presei din Spania, ultima sumă solicitată de Manchester City în schimbul lui Eric Garcia este de 20 de milioane de euro. SER Catalunya anunță că oficialii catalani n-ar fi de acord să plătească această sumă dacă nu vor reuși să-l vândă mai întâi pe Todibo la Fulham, așa cum s-a discutat în presa britanică în ultimele zile.

Potrivit ESPN, formația nou promovată din Premier League ar fi dispusă să ofere 18 milioane de euro în schimbul fundașului Barcelonei care nu va intra în planurile lui Koeman în acest sezon.

Eric Garcia a fost crescut chiar la celebra academia a Barcelonei, La Masia. În 2017, City l-a cumpărat în schimbul a 1,7 milioane de euro. După 3 ani petrecuți în Anglia, fundașul de 19 ani și-a îmbunătățit calitățile și a intrat din nou în atenția clubului care l-a învățat primii pași în fotbal.

Eric Garcia a bifat numai două apariții în noul sezon în tricoul lui City - una în Premier League și alta în Cupa Ligii.

Liga
Reacția neașteptată a lui Zidane, după ce Benzema i-a spus lui Mendy să nu-i mai paseze lui Vinicius
ACUM 3 ORE
Liga
Karim Benzema și-a cerut scuze în fața lui Vinicius, după episodul de la pauza meciului cu Gladbach
ACUM 12 ORE