Barcelona se pregătește deja pentru sezonul următor, chiar dacă formația catalană încă se află în cursa pentru două trofee în actuala stagiune: titlul în La Liga și Cupa Spaniei.
Conducătorii de pe Camp Nou vor să le ofere un nou contract lui Sergi Roberto și Oscar Mingueza. Potrivit Mundo Deportivo, directorul sportiv al Barcei, Mateu Alemany, s-a întâlnit recent cu impresarul celor doi jucători, Josep Maria Orobitg. Chiar dacă încă nu s-a semnat nimic oficial, șansele ca Roberto și Mingueza să continue la Barcelona sunt foarte mari.

Barcelona vrea să le ofere un nou contract lui Mingueza și Sergi Roberto

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Oscar Mingueza a debutat toamna trecută la prima echipă a Barcelonei, forțat de problemele de lot ale catalanilor. Iar tânărul fundaș central s-a descurcat excelent, demonstrându-și calitățile inclusiv în derby-ul cu Real Madrid, din weekendul trecut. Contractul lui Mingueza expiră în 2023, iar oficialii Barcelonei vor să-și asigure serviciile sale pe termen lung.
https://i.eurosport.com/2020/11/29/2946472.jpg
De cealaltă parte, Sergi Roberto a bifat numai 9 apariții în actualul sezon, fiind chinuit de accidentări. Chiar și în această situație, catalanii vor să-i prelungească șederea pe Camp Nou cu încă un sezon, până în 2023.
https://i.eurosport.com/2020/12/02/2947767.jpg
Conducătorii Barcelonei l-au informat pe impresarul celor doi fotbaliști despre prelungirea contractelor, iar în următoarea perioadă se vor pune la punct detaliile de ordin financiar.
De notat că în contractul lui Mingueza există o clauză de cumpărare definitivă de aproximativ 500.000 de euro care poate fi activată în această vară de orice echipă. Din acest motiv, oficialii de pe Camp Nou trebuie să-i prezinte cât mai repede o ofertă concretă lui Mingueza, pentru a evita o despărțire prematură.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59