Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, pregătită să le ofere un nou contract lui Mingueza și Sergi Roberto

Cosmin Cioboata

Publicat 13/04/2021 la 20:32 GMT+3

Conducătorii Barcelonei sunt pregătiți să le ofere prelungirea contractelor lui Sergi Roberto (29 de ani) și Oscar Mingueza (21 de ani). Potrivit presei iberice, directorul sportiv al catalanilor s-a întâlnit deja cu agentul celor doi jucători.

Oscar Mingueza (Barcelona)

Credit imagine: Getty Images

Barcelona se pregătește deja pentru sezonul următor, chiar dacă formația catalană încă se află în cursa pentru două trofee în actuala stagiune: titlul în La Liga și Cupa Spaniei.
Conducătorii de pe Camp Nou vor să le ofere un nou contract lui Sergi Roberto și Oscar Mingueza. Potrivit Mundo Deportivo, directorul sportiv al Barcei, Mateu Alemany, s-a întâlnit recent cu impresarul celor doi jucători, Josep Maria Orobitg. Chiar dacă încă nu s-a semnat nimic oficial, șansele ca Roberto și Mingueza să continue la Barcelona sunt foarte mari.

Barcelona vrea să le ofere un nou contract lui Mingueza și Sergi Roberto

Oscar Mingueza a debutat toamna trecută la prima echipă a Barcelonei, forțat de problemele de lot ale catalanilor. Iar tânărul fundaș central s-a descurcat excelent, demonstrându-și calitățile inclusiv în derby-ul cu Real Madrid, din weekendul trecut. Contractul lui Mingueza expiră în 2023, iar oficialii Barcelonei vor să-și asigure serviciile sale pe termen lung.
Óscar Mingueza FC Barcelona
De cealaltă parte, Sergi Roberto a bifat numai 9 apariții în actualul sezon, fiind chinuit de accidentări. Chiar și în această situație, catalanii vor să-i prelungească șederea pe Camp Nou cu încă un sezon, până în 2023.
Barca-Profi Sergi Roberto positiv auf Corona getestet
Conducătorii Barcelonei l-au informat pe impresarul celor doi fotbaliști despre prelungirea contractelor, iar în următoarea perioadă se vor pune la punct detaliile de ordin financiar.
De notat că în contractul lui Mingueza există o clauză de cumpărare definitivă de aproximativ 500.000 de euro care poate fi activată în această vară de orice echipă. Din acest motiv, oficialii de pe Camp Nou trebuie să-i prezinte cât mai repede o ofertă concretă lui Mingueza, pentru a evita o despărțire prematură.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo