La începutul sezonului, tragerea țintarului pentru sezonul 2019/2020 stabilise ca meciul tur din campionat să aibă loc în Barcelona, dar protestele ar putea să inverseze ordinea de desfășurare a duelurilor. Astfel, echipa lui Leo Messi ar putea să organizeze partida retur, programată în 2020.
Oficialii La Liga stabiliseră inițial ca meciul să fie programat tot pe 26 octombrie, la ora 14:00, dar pe "Camp Nou", stadion pe care Real Madrid nu a mai câștigat de la începutul sezonului 2017-2018, în Supercupa Spaniei. Atunci, meciul s-a încheiat cu 3-1 în favoarea trupei pregătite de Zinedine Zidane.
"El Clasico din 26 octombrie ar putea să aibă loc pe Bernabeu, după ce La Liga a propus această variantă ca urmare a protestelor şi demonstraţiilor. Acestea pot afecta securitatea de la Barcelona - Real, un meci considerat cu grad ridicat de risc", notează Marca, care mai punctează că Real Madrid ar agrea o asemenea schimbare. Clubul din Capitala Spaniei consideră că măsurile de securitate trebuie sporite, dar, cum acest lucru nu e garantat, partida ar trebui să se joace la Madrid, în această toamnă.
Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
ACUM 2 ORE
https://i.eurosport.com/2019/10/16/2697203.png

Barcelona - Real Madrid | Meciuri directe

Barcelona are 115 victorii în fața rivalei din capitala Spaniei, în timp ce Real Madrid s-a impus de 99 de ori. 61 de meciuri s-au încheiat la egalitate. Starul catalanilor, Lionel Messi (30 de ani) este golgheterul all-time din El Clasico, cu 26 de reușite.
Ultimul meci dintre cele două s-a desfășurat pe terenul trupei antrenate de Zinedine Zidane, în primăvară şi s-a terminat cu victoria Barcelonei, 1-0. Meciul care a făcut parte din etapa cu numărul 26 a sezonului trecut din La Liga a fost decis de golul lui Ivan Rakitic, din minutul 26.
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 3 ORE
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
IERI LA 10:46