Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, Real și Atletico, fără victorie în ultima etapă din La Liga

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/11/2019 la 13:25 GMT+2

Barcelona, Real și Atletico Madrid nu au reușit să câștige în ultima etapă din La Liga iar Real Sociedad a învins la Granada pentru a urca pe locul trei, la egalitate de puncte cu Barca și Real.

Pleite für den FC Barcelona und Superstar Lionel Messi

Credit imagine: SID

Sevilla – Atletico Madrid 1-1

Debutul deloc grozav de sezon al lui Atletico a continuat la Sevilla. Echipa lui Simeone a pierdut 15 puncte în ultimele nouă meciuri dintr-un total 27 dipsonibile. De când a pierdut cu Real Sociedad pe 14 septembrie, Atletico a învins în doar două meciuri și a avut șase egaluri. Principalul obiectiv trebuie să rămână campionatul, însă schimbările semnificative din lot se simt.
Levante-Barcelona

Levante – Barcelona 3-1

Campioana Barcelona a ratat ocazia să mărească distanța față de locul doi după ce a pierdut pe terenul lui Levante. Golul lui Messi din penalty a fost singura reușită a catalanilor care au primit trei goluri în repriza a doua. Barcelona nu a făcut deloc un meci strălucit și a preluat conducerea pe nedrept în minutul 38 după penalty-ul transformat de Messi. Echipa lui Valverde a revenit de la cabine cu același joc apatic și au fost pedepsiți de gazde, care au reușit să marcheze de trei ori, ultimele două goluri venind într-un interval de șapte minute.
hazard

Real Madrid – Betis 0-0

Real Madrid a ratat și ea ocazia să treacă peste Barcelona după ce a reușit doar un egal cu Betis pe Santiago Bernabeu. Echipa lui Zidane nu a reușit să treacă peste apărarea organizată a oaspeților iar cea mai mare ocazie a fost ratată de Eden Hazard în minutul șase. Belgianul se afla în offside conform VAR. Zidane a forțat victoria prin introducerea lui Luka Jovic și Vinicius Junior – degeaba însă. Real rămâne pe locul doi, la egalitate de puncte cu Barcelona.
Real Sociedad s-a impus la fostul lider surpriză, Granada și a urcat pe locul trei, cu 22 de puncte, la fel ca Real Madrid și Barcelona.
La Liga clasament
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo