articol de Romeo Ene
Potrivit cotidianului portughez UOL, Barcelona și Paris Saint-Germain s-ar fi arătat interesate de fundașul lui Monaco, Caio Henrique (23 de ani). Partea franceză, care se află în cursa pentru a-și asigura calificarea în Liga Campionilor pentru sezonul viitor, încearcă să se întărească în apărare. De cealaltă parte, Barcelona continuă politica de a încerca să transfere jucători tineri.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Cine este Caio Henrique

Fundașul stânga brazilian a sosit de la Atletico Madrid anul trecut pentru o sumă de doar opt milioane de euro, iar alte două au fost bonusuri. El a fost un plus pentru echipa sa, practicând un joc extrem de solid, cu performanțe constante bune, deoarece a evoluat în 28 de partide și a înregistrat patru pase decisive în campionat, în acest sezon de Ligue 1.
Barcelona și PSG ar avea ambele acelaşi fundaș stâng pe lista de transferuri, iar Monaco îl evaluează în prezent la 25-30 de milioane de euro. Barcelona continuă să caute un fundaș stâng, pe măsură ce Jordi Alba a ajuns la o vârstă și ridică semne de întrebare cu privire la capacitatea fizică la care poate evolua, iar Junior Firpo fiind unul dintre jucătorii care ar putea să o părăsească pe Barcelona la finele sezonului.
Pe de altă parte, PSG este, de asemenea, lipsită de un fundaş stânga constant, deoarece Layvin Kurzawa, Mitchell Bakker și Abdou Diallo au prestaţii ezitante, iar campionii în exercițiu urmează să se despartă de cel puţin doi dintre ei în vară. Între timp, Juan Bernat se luptă constant cu accidentările.
Atât președintele Barcelonei, Joan Laporta, cât și directorul sportiv al lui Paris Saint-Germain, Leonardo, împărtășesc relații bune cu agentul lui Henrique, care este și un fost jucător al Barcelonei. Ambele cluburi au intrat în contact inițial cu Monaco pentru a întreba despre un acord în ceea ce promite să fie o perioadă foarte ocupată de transferuri atât pentru catalani cât şi pentru parizieni.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59