Barcelona este dispusă să îl lase să plece pe Girezmann după doar un sezon, conform informațiilor Sky Sports, pentru a putea să îl aducă pe Neymar de la PSG dar și pe Lautaro Martinez. Cota internaționalului francez ar fi undeva la 100 de milioane de euro iar catalanii vor încerca să îl vândă în altă parte dacă nici el și nici PSG nu sunt interesați de transfer. Francezii îl evaluează pe Neymar la 150 de milioane de euro.
Însă astfel de transferuri par din ce în ce mai puțin probabile din moment ce chiar și cele mai bogate cluburi din Europa au fost lovite financiar de criza coronavirusului. Căpitanul Barcelonei, Lionel Messi, a anunțat săptămâna trecută că el și coechipierii săi au căzut de acord să renunțe la 70% din salarii pentru a putea asigura stabilitatea financiară a clubului în perioada pandemiei.
Griezmann ar prefera să rămână la Barcelona iar englezii scriu că el va participa la promovarea noului echipament al Barcelonei pentru sezonul viitor, însă francezul ar putea deveni a patra variantă dacă Barcelona ar reuși cumva să îi aducă pe Lautaro și Neymar. Griezmann a marcat doar opt goluri în 26 de meciuri din La Liga în acest sezon.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59