Partida cu Celta Vigo s-a transformat într-un adevărat fiasco pentru Barcelona. Catalanii nu doar că au fost egalați în două rânduri, după ce au condus și au cedat în disputa de la distanță cu Real, dar au avut parte de un adevărat "război intern".
Mai întâi, Messi l-a ignorat total pe Eder Sarabia, secundul lui Setien, pentru ca apoi, la final, Luis Suarez să trimită săgeți către antrenor: "Întrebați-l pe el de ce nu câștigăm". În plus, Mundo Deportivo a anunțat că în vestiarul de pe Balaidos lucrurile au fost extrem de tensionate, jucătorii reproșându-i pe un ton ridicat tehnicianului că partida a fost pierdută din cauza luia avut un asemenea deznodământ din cauza lui.
Setien e pe picior de plecare de la Barcelona, însă oficialii au ținut să își arate sprijinul, garantându-i că nu va fi schimbat până la finalul sezonului.
Liga
Marile cluburi europene vor să-i dea lovitura Barcelonei! Ce echipă i-a făcut deja o ofertă lui Fati
ACUM O ORĂ

Trupă de "comando" acasă la Setien, antrenorul Barcelonei

Astfel, Mundo Deportivo și Sport.es anunță că luni seară președintele Josep Maria Bartomeu a descins la casa lui Setien, unde au vorbit aproape două ore. Interesant e că numărul unu de pe Camp Nou nu a mers singur la locuința tehnicianului, ci a fost însoțit de aproape toți oamenii cu greutate din conducere. Nu au lipsit CEO-ul Oscar Grau, vicepreședintele sportiv - Javier Bordas și nici secretarul tehnic, Eric Abidal.
Toți l-au asigurat pe Setien că are sprijinul conducerii, în speranța că cele două puncte ecart față de Real Madrid pot fi recuperate.
Totuși, în presa spaniolă se speculează deja că partida cu Atletico Madrid, din această seară, poate fi ultima pentru Quique Setien la cârma Barcelonei. Un eventual eșec ar reduce la minimum șansele la titlu, iar conducerea pare decisă să îi dea credit lui Garcia Pimienta, antrenorul de la Barcelona B.
Asta până în vară, când Bartomeu visează la aducerea lui Guardiola, în condițiile în care City nu va avea dreptul de a evolua în cupele europene. Catalanul mai are un an de contract cu "cetățenii", iar oficialii de pe Camp Nou îi fac deja marcaj strâns. În condițiile în care Pep nu va putea fi adus, boardul blaugrana are și varianta Xavi, tehnician care a fost în discuții cu oficialii catalani după demiterea lui Valverde.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Liga
Un fotbalist de la Real Madrid, disperat să semneze cu Barcelona! Anunțul presei catalane
ACUM 17 ORE
Liga
Koeman răsuflă ușurat după Barcelona – Valencia! Fati, Depay și Coutinho au reușit "remontada"
IERI LA 20:52