Partida cu Celta Vigo s-a transformat într-un adevărat fiasco pentru Barcelona. Catalanii nu doar că au fost egalați în două rânduri, după ce au condus și au cedat în disputa de la distanță cu Real, dar au avut parte de un adevărat "război intern".
Mai întâi, Messi l-a ignorat total pe Eder Sarabia, secundul lui Setien, pentru ca apoi, la final, Luis Suarez să trimită săgeți către antrenor: "Întrebați-l pe el de ce nu câștigăm". În plus, Mundo Deportivo a anunțat că în vestiarul de pe Balaidos lucrurile au fost extrem de tensionate, jucătorii reproșându-i pe un ton ridicat tehnicianului că partida a fost pierdută din cauza luia avut un asemenea deznodământ din cauza lui.
Setien e pe picior de plecare de la Barcelona, însă oficialii au ținut să își arate sprijinul, garantându-i că nu va fi schimbat până la finalul sezonului.
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
06/12/2022 LA 09:29

Trupă de "comando" acasă la Setien, antrenorul Barcelonei

Astfel, Mundo Deportivo și Sport.es anunță că luni seară președintele Josep Maria Bartomeu a descins la casa lui Setien, unde au vorbit aproape două ore. Interesant e că numărul unu de pe Camp Nou nu a mers singur la locuința tehnicianului, ci a fost însoțit de aproape toți oamenii cu greutate din conducere. Nu au lipsit CEO-ul Oscar Grau, vicepreședintele sportiv - Javier Bordas și nici secretarul tehnic, Eric Abidal.
Toți l-au asigurat pe Setien că are sprijinul conducerii, în speranța că cele două puncte ecart față de Real Madrid pot fi recuperate.
Totuși, în presa spaniolă se speculează deja că partida cu Atletico Madrid, din această seară, poate fi ultima pentru Quique Setien la cârma Barcelonei. Un eventual eșec ar reduce la minimum șansele la titlu, iar conducerea pare decisă să îi dea credit lui Garcia Pimienta, antrenorul de la Barcelona B.
Asta până în vară, când Bartomeu visează la aducerea lui Guardiola, în condițiile în care City nu va avea dreptul de a evolua în cupele europene. Catalanul mai are un an de contract cu "cetățenii", iar oficialii de pe Camp Nou îi fac deja marcaj strâns. În condițiile în care Pep nu va putea fi adus, boardul blaugrana are și varianta Xavi, tehnician care a fost în discuții cu oficialii catalani după demiterea lui Valverde.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
30/11/2022 LA 11:43