Barcelona și Atletico Madrid au semnat un pact în valoare de 15 milioane de euro pentru a se încheia definitiv diferendul legat de transferul lui Antoine Griezmann. Barcelona a plătit în vara 120 de milioane de euro, clauza de reziliere din contractul francezului cu Atletico.
Însă cei de la Atletico au acuzat că Barcelona a negociat și a ajuns la un acord cu jucătorul încă din primăvară, când clauza de reziliere era de 200 de milioane de euro. Atletico a solicitat să primească și suma de 80 de milioane de euro din diferență, însă Liga Spaniolă a închis cazul.

Acord cu Atletico

Liga
Surpriză uriaşă: Griezmann nu mai rămâne la Atletico Madrid. Super-transferul pregătit
02/01/2022 LA 04:49
Atletico Madrid a atacat din nou, amenințând că va publica mailurile care demonstrează faptul ca Barcelona a negociat cu Griezmann încă din iarnă. Cele două cluburi s-au așezat la masa negocierilor și au ajuns la un acord pentru 15 milioane de euro, astfel că mailurile nu vor fi publicate.
În plus, cei de la Barcelona au obținut în cadrul acordului dreptul de preempțiune pentru 6 jucători din prima echipă a lui Atletico, inclusiv pentru Saul Niguez sau Jose Gimenez.
Liga
Un jucător de la Barcelona îi ia locul lui Florin Andone la Cadiz! La cine renunță Xavi
24/12/2021 LA 16:49
Liga
Antoine Griezmann, OUT până în 2022! Francezul s-a accidentat în derby-ul cu Real Madrid de duminică
14/12/2021 LA 18:52