Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona va plăti 15 milioane lui Atletico, să nu fie publicate mailurile către Griezmann

Sebastian Ujica

Actualizat 22/10/2019 la 22:10 GMT+3

Cei de la Atletico Madrid doreau să demonstreze că Barcelona a ajuns la un acord cu Antoine Griezmann înainte ca acestuia să i se micșoreze clauza de reziliere.

Antoine Griezmann sous le maillot du FC Barcelone, saison 2019-2020.

Credit imagine: Getty Images

Barcelona și Atletico Madrid au semnat un pact în valoare de 15 milioane de euro pentru a se încheia definitiv diferendul legat de transferul lui Antoine Griezmann. Barcelona a plătit în vara 120 de milioane de euro, clauza de reziliere din contractul francezului cu Atletico.
Însă cei de la Atletico au acuzat că Barcelona a negociat și a ajuns la un acord cu jucătorul încă din primăvară, când clauza de reziliere era de 200 de milioane de euro. Atletico a solicitat să primească și suma de 80 de milioane de euro din diferență, însă Liga Spaniolă a închis cazul.

Acord cu Atletico

Atletico Madrid a atacat din nou, amenințând că va publica mailurile care demonstrează faptul ca Barcelona a negociat cu Griezmann încă din iarnă. Cele două cluburi s-au așezat la masa negocierilor și au ajuns la un acord pentru 15 milioane de euro, astfel că mailurile nu vor fi publicate.
În plus, cei de la Barcelona au obținut în cadrul acordului dreptul de preempțiune pentru 6 jucători din prima echipă a lui Atletico, inclusiv pentru Saul Niguez sau Jose Gimenez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo