Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona - Villarreal. Record istoric în top 5 campionate din Europa reușit de Ansu Fati

Cristian Mihală

Publicat 27/09/2020 la 23:50 GMT+3

Barcelona are viitor. Catalanii s-au impus cu 4-0 în duelul cu Villarreal, Ansu Fati reușind o dublă.

Ansu Fati, meci mare pentru Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Conducerea catalanilor a refuzat în acest an o ofertă de 150 de milioane de euro pentru Ansu Fati, dacă e să credităm informațiile apărute în ultima săptămână în presa engleză. Iar decizia pare una cât se poate de întemeiată, dacă ne uităm la ce reușește tânărul jucător pe care mulți îl văd deja să atingă recordurile lui Messi, dacă va continua pe același trend și va fi protejat de accidentări.
În ziua în care Luis Suarez a debutat pentru Atletico Madrid, reușind două goluri și un assist în 20 de minute jucate, tânărul jucător al Barcelonei le-a arătat fanilor că nu au motive să îl regrete atât de mult pe uruguayan.

Ansu Fati, viitorul Barcelonei

Fati a făcut o primă repriză perfectă pe Camp Nou, marcând după pase decisive ale lui Jordi Alba și Coutinho. Apoi, în minutul 35, atacantul de bandă a obținut penaltyul din care Messi a dus scorul la un rezultat de "neprezentare".
Până la pauză, tabela a arătat 4-0 pentru catalani, după ce Torres și-a marcat în propria poartă. În a doua repriză, Barcelona nu a mai forțat, fiind mai mult decât mulțumită de scorul înregistrat pe tabela de marcaj. Koeman și-a permis pe final să încerce și jucători care în mod normal nu prind foarte multe minute, ca Pedri și Trincao, dar a putut să îl vadă la lucru și pe Pjanic, jucătorul transferat în această vară de la Juventus.
Ansu Fati a avut nevoie de doar 4 minute pentru a marca de două ori în poarta lui Villarreal.
La 17 ani și 332 de zile, Ansu Fati a devenit cel mai tânăr jucător din top 5 campionate din Europa care marchează mai mult de 10 goluri de la startul sezonului precedent până în prezent.
Fati trece printr-o perioadă fantastică, în urmă cu doar câteva săptămâni stabilind un record pentru naționala Spaniei: a devenit cel mai tânăr jucător care înscrie pentru "Furia Roja", la vârsta de 17 ani și 311 zile.
Rezultatele din această etapă de La Liga
  • Osasuna - Levante 1-3
  • Eibar - Bilbao 1-2
  • Atletico Madrid - Granada 6-1
  • Alaves - Getafe 0-0
  • Valencia - Huesca 1-1
  • Elche - Sociedad 0-3
  • Betis - Real Madrid 2-3
  • Cadiz - Sevilla 1-3
  • Valladolid - Celta Vigo 1-1
  • Barcelona - Villarreal 4-0
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo