Potrivit Sport de Catalunia, oficialii catalani au pregătit deja planul pentru vara viitoare, în urma căruia vor încerca să construiască o echipă puternică în jurul lui Leo Messi.
"Barcelona vrea cu orice preț să evite greșelile din sezonul trecut și vrea să construiască o formație puternică în jurul lui Messi. Clubul știe deja ce trebuie să aducă: cel puțin doi fundași și doi atacanți, unul dintre ei capabil să îndeplinească rolul de număr "9", astfel încât să îl înlocuiască pe Luis Suarez. În funcție de oportunitățile care o să apară pe piață, oficialii clubului se gândesc și la posibilitatea de a aduce un mijlocaș.", a notat Sport de Catalunia.
Dacă pentru postul de număr "9" este deja cunoscută dorința catalanilor pentru unul dintre Neymar și Lautaro Martinez, acum presa britanică a dezvăluit și numele mijlocașului cu profil de bandă. Ferran Torres a impresionat în stagiunea curentă în tricoul Valenciei, devenind titular indiscutabil, deși are numai 20 de ani.
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 5 ORE
Evoluțiile sale consistente din primul "11" al "liliecilor" au impresionat mai multe cluburi de top din Europa, printre care Barcelona, Real Madrid și Liverpool. În urma ultimelor informații din presă, Barcelona ar fi principala favorită să obțină semnătura lui Torres, potrivit Mirror.
Torres s-a aflat printre tinerii nominalizați la câștigarea trofeului "Golden Boy" din sezonul trecut, primit în cele din urmă de Joao Felix, atacantul lui Atletico Madrid.
https://i.eurosport.com/2019/11/30/2727688.jpg

35 de milioane de euro pentru transferul lui Torres

Ferran Torres mai are contract cu Valencia până în vara anului 2021, moment în care poate pleca liber de contract la Barcelona. Potrivit Mundo Deportivo, Torres a refuzat primele 2 oferte de prelungire a înțelegerii cu "liliecii", așteptând ca oferta Barcelonei să se concretizeze. În aceste condiții, oficialii Valenciei ar putea fi obligați să-l vândă în vară la un preț mai mic decât valoarea clauzei, pentru a nu-l pierde gratis anul viitor. Jurnaliștii spanioli susțin că suma pe care Barca va trebui să o achite este de 35 milioane de euro.
Torres a avut o creștere de formă fantastică în ultimul sezon, clauza sa crescând de la 8 la 100 de milioane de euro, în numai un an. Nu este pentru prima dată când oficialii catalani sunt interesați de serviciile tânărului atacant. Cei de la Barcelona l-au mai dorit pe Torres pe vremea când avea 17 ani, însă s-au răzgândit într-un final, susținând că încă nu era pregătit de o aventură pe Camp Nou.
Ferran Torres ar fi fost dorit la finalul anului trecut și de Liverpool, însă din atunci n-au mai fost publicate alte informații. În 34 de apariții pentru Valencia în actualul sezon, mijlocașul a înscris 5 goluri și a oferit 6 pase decisive, în toate competițiile.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
ACUM 6 ORE
Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 15 ORE