Leo Messi poate semna un contract pe viață cu Barcelona. Aflat la clubul spaniol încă de când avea 13 ani, Messi are contract până în 2021 cu Barca. Șefii clubului doresc însă să semneze o nouă înțelegere care să fie valabilă și după ce Messi se va retrage din fotbal.
Conform Cadena Ser, Barca pregătește un contract pe viață pentru Messi care să asigure că acesta va avea un rol în cadrul clubului și după retragere. Mai important, noul contract ar asigura că brandul Messi rămâne al Barcelonei pentru cel puțin 10 ani.
Actualul contract dintre cele două părți a fost semnat în noiembrie 2017 și are o valoare de 70 de milioane de euro și include drepturi exclusive pentru imagine și un bonus la semnătură de 100 de milioane de euro.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39

Messi vrea să se retragă la Barca

Inițiativa Barcelonei vine după interviul acordat de argentinian celor de la RAC1. Messi își manifesta dorința de a se retrage din fotbal de la Barcelona: "Eu vreau să rămân aici. Nu am vorbit momentan cu clubul despre reînnoirea contractului. Nu am avut niciodată probleme cu clubul. Ideea mea este să-mi închei cariera aici pentru că asta simt pentru club, pentru familie, pentru cât de bine ne simțim în oraș și nu vrem să schimbăm mediul în care se află copiii. Ideea mea este să trăim aici" spunea Messi.
Președintele Barcei, Jose Bartomeu, dezvăluia în urmă cu o lună că Messi poate părăsi echipa în orice moment: "Messi are un contract semnat în urmă cu 2 ani și care era întins pe o perioadă de 4 ani. Înainte de ultimul sezon din contract, 2020/2021, el poate pleca de la Barcelona, se poate retrage sau poate juca oriunde își dorește el".
Așadar, deși contractul cu Barcelona îi oferă posibilitatea lui Messi să aleagă unde își încheie cariera, argentinianul nu vrea să joace altundeva decât la Barca.
Liga
Ce atitudine avea Messi în duelurile din El Clasico! Dezvăluirile unui fost portar de la Real Madrid
11/01/2022 LA 13:27
Ligue 1
Lionel Messi ratează duelul cu Olympique Lyon! De ce nu a fost inclus în lotul lui PSG
08/01/2022 LA 15:28