Getty Images

Bartomeu a făcut lumină în cazul lui Valverde. De când știa antrenorul că va fi dat afară

Bartomeu a făcut lumină în cazul lui Valverde. De când știa antrenorul că va fi dat afară

14/01/2020 la 16:02Actualizare 14/01/2020 la 16:34

Quique Setien a fost prezentat oficial drept noul antrenor al Barcelonei iar spaniolul a declarat la prima sa conferință că nici în visele sale nu și-ar fi imaginat că va ajunge în această postură. De asemenea, președintele Bartomeu a declarat că Ernesto Valverde știa că se negociază cu alți antrenori.

La conferința de presă de marți au participat noul antrenor Quique Setien, președintele Josep Maria Bartomeu și directorul sportiv Eric Abidal. Antrenorul a declarat că nu se aștepta la numirea sa în funcție și a vorbit despre obiectivele de la formația catalană.

"Primul lucru pe care vreau să-l fac este să mulțumesc conducerii pentru oportunitatea oferită. Nici în cel mai frumos vis nu mă gândeam că se va întâmpla asta. Ieri îmi plimbam vacile prin sat, iar astăzi antrenez cei mai buni jucători din lume. Sunt sigur că nu vor exista probleme cu jucătorii. Cel mai important lucru este munca de zi cu zi. Voi asculta de toată lumea, dar am și ideile mele. Știți ideea mea, stilul meu de joc, iar dacă va trebui să mor cu ea, o voi face. Voi încerca să scot tot ce e mai bun de la jucători. Fără îndoială, obiectivul meu este să câștig tot ce se poate. Clubul are doar varianta de a se îmbunătăți de la an la an și să obțină cât mai multe trofee", a declarat Setien, potrivit Sport.

Bartomeu: Valverde știa că vorbim cu alți antrenori

De asemenea, Josep Mario Bartomeu a vorbit despre fostul antrenor, Ernesto Valverde: "Mi-ar fi plăcut ca despărțirea de Valverde să fie altfel. Am vorbit cu alți antrenori de ceva timp, iar în ultimele zile a apărut un nume. Nu a fost o surpriză pentru Ernesto deoarece știa că discutăm cu alți antrenori pentru viitor".

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.