Lupta pentru titlu în La Liga se apropie tot mai mult de un deznodământ pe care-l putem oarecum anticipa încă de acum. Real Madrid are în acest moment un avantaj de patru puncte în fruntea ierarhiei din La Liga, iar catalanii par din ce în ce mai nervoși cu referire la modalitatea în care rivalii de pe Bernabeu reușesc să bifeze victoriile în campionat.
Josep Maria Bartomeu este de părere că Real Madrid beneficiază de ajutorul arbitrilor, implicit că sunt favorizați de VAR: "Am văzut jocul de la Bilbao şi, deşi nu îmi place să o spun, am să repet că VAR-ul nu se foloseşte aşa cum trebuie. De când sezonul s-a reluat după criza Covid-19, nu a fost aplicat în mod egal, asta s-a reflectat în rezultate şi pare că favorizează mereu aceeaşi echipă", a spus Bartomeu, citat de BBC.

Real Madrid, acuzată că este favorizată de arbitri

Liga
E gata! S-a terminat calvarul pentru Ansu Fati
ACUM 14 ORE
Real Madrid s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Bilbao, cu Athletic. Sergio Ramos a marcat unicul gol al partidei, din penalty. Real are acum patru puncte avans în clasament faţă de Barcelona, cea care a câștigat duminică seara în deplasare la Villarreal și s-a impus cu 4-1. Și de această dată VAR-ul a fost decisiv în stabilirea rezultatului final la Athletic Bilbao – Real Madrid, Sergio Ramos transformând o lovitură de pedeapsă acordată după ce Marcelo a fost călcat în careu de un adversar.
Cei de la Bilbao au cerut la rândul lor un penalty după ce Ramos şi-a călcat un adversar, însă nu au primit lovitură de pedeapsă la 4 minute după deschiderea scorului. La final, presa catalană, dar și jucătorii basci au criticat dur ce se înâmplă în La Liga, unde Real ar beneficia de un sprijin substanțial din partea asistenței video, care intervine fără a avea consecvență, doar în avantajul "galacticilor".
Liga Campionilor UEFA
Continuă problemele pentru Barcelona după înfrângerea cu Bayern din UCL! Ce jucători s-au accidentat
IERI LA 07:14
Ligue 1
Singura ofertă pe care PSG ar fi acceptat-o pentru Mbappe! Ce jucător de la Real își doreau
IERI LA 05:46