Relația dintre Bartomeu și fanii "blaugrana" ajunsese într-un punct în care nu mai era cale de întoarcere. Singurul deznodământ posibil era reprezentat de demisia președintelui. Și, după lungi discuții pe marginea acestui subiect, marele anunț a sosit în sfârșit aseară.
Printre oamenii care consideră că decizia lui Bartomeu este cea corectă se numără și Rivaldo, fostul mare jucător al Barcelonei. Câștigătorul Balonului de Aur din 1999, în prezent ambasador Betfair, este de părere că, odată cu demisia lui Bartomeu, va dispărea și instabilitatea care a domnit pe Camp Nou în ultimii ani.
"Lipsa clarității în ceea ce privește viitorul lui Bartomeu a cauzat o instabilitate mare la Barcelona. În final, demisia sa devenise inevitabilă. Au existat atâtea voci critice, încât eu cred că a fost decizia potrivită pentru a rezolva situația și pentru a permite clubului să meargă înainte.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Sunt sigur că Bartomeu și-a dorit ce e mai bun pentru club, însă demisia a fost o decizie bună pentru a scăpa de această situație. Clubul are nevoie de stabilitate și trebuie să se concentreze din nou pe fotbal. Cu cât această criză continua mai mult, cu atât clubul ar fi avut de suferit.", a spus Rivaldo, pentru Betfair.

Rivaldo: "Absența lui Cristiano Ronaldo este o veste bună pentru Barcelona!"

Rivaldo a vorbit și despre meciul de lux dintre Juventus și Barcelona, din grupele UEFA Champions League, programat diseară (ora 22:00). Fostul campion mondial consideră că absența lui Cristiano Ronaldo - infectat cu COVID-19 - din lotul "bianconerilor" va conta mult în desfășurarea partidei.
"Nu cred că Ronald Koeman ar trebui să pregătească vreo strategie specială pentru meciul cu Juventus, temându-se de adversar. Ar trebui să joace cu armele pe față. Sincer, poate că Juventus arată mai bine în acest moment, dar Barcelona este un club uriaș cu jucători buni și, chiar și atunci când lucrurile nu merg bine într-un meci, asta nu înseamnă că așa va fi mereu.
Absența lui Cristiano Ronaldo este o veste bună pentru Barcelona, pentru că, în afară de calitățile sale, el cunoaște foarte bine fotbalul spaniol, dar și pe cel al Barcelonei. A marcat de multe ori împotriva Barcelonei și, dacă ar fi jucat, sunt sigur că ar fi generat încredere și motivație suplimentară colegilor săi.", a mai declarat Rivaldo, pentru Betfair.

Rivaldo: "Barcelona nu are chimia necesară ca să câștige Champions League!"

În final, Rivaldo a fost sincer și a dezvăluit că nu o vede pe Barcelona ca pe o candidată serioasă la câștigarea trofeului Champions League în sezonul actual:
"Barcelona a pierdut în El Clasico și ce pot spune este că nu îi acord prea multă încredere în acest sezon. Cu tot respectul pentru club și manager, nu cred că Barcelona arată încă suficientă chimie pentru a lupta pentru trofeul Champions League.", a încheiat Rivaldo, pentru Betfair.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59