David Beckham consideră că Leo Messi este cu o clasă peste Cristiano Ronaldo! Fosta legendă de la Manchester United și Real Madrid îl consideră pe Messi superior eternului său rival.
David Beckham și Cristiano Ronaldo au purtat ambii legendarul tricou cu numărul 7 la Manchester United și au trecut apoi pe la Real Madrid.

"Nu e nimeni ca Messi"

Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Într-un interviu pentru argentinienii de la Telam, Beckham a fost întrebat despre eterna comparație dintre Cristiano Ronaldo și Leo Messi, cei doi jucători care au împreună 11 Baloane de Aur, cu argentinianul având 1 în plus.
Messi are propria clasă ca jucător, este imposibil ca vreun alt jucător să fie ca el. El, la fel ca Cristiano Ronaldo, cel care nu este la nivelul lui, este superior tuturor
Sunt similari în ceea ce privește tehnica și talentul. Este incredibil pentru fotbal că există amândoi în prezent, dar Messi este pur și simplu cel mai bun jucător din lume
Beckham l-a avut ca adversar pe Messi la ultimele partide ale englezului în UEFA Champions League. Se întâmpla în 2013, în faza sferturilor de finală. Barcelona obținuse un 2-2 la Paris, însă era aproape să fie eliminată. Până la urmă, Barca s-a calificat după 3-3 la general.
Noi câștigam înainte să intre Messi pe teren iar apoi ei au marcat. Mi-a plăcut acel duel, faptul că am putut să joc la un asemenea nivel în ciuda vârstei. A fost o experiență spectaculoasă, chiar dacă nu mi-a plăcut să fim eliminați
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
15/05/2022 LA 16:31
Premier League
Ronaldo, mesaj sugestiv cu privire la viitorul său! Cum a comentat venirea lui Ten Hag la Man United
14/05/2022 LA 08:56