Beckham nici nu concepe ca formaţia pe care o deţine să nu devină punctul de referinţă în MLS. În campionatul din SUA au ajuns de-a lungul timpului multe vedete la final de carieră, dar fostul mijlocaş de bandă de la United şi Real vrea ca formaţia sa să ajungă la un alt nivel şi să transfere un jucător care încă are un cuvânt greu de spus în fotbalul mare.
Astfel, potrivit L'Equipe, Beckham l-a tatonat deja pe Griezmann pentru o posibilă mutare, iar discuţiile au decurs încurajator. Astfel, în vară, Inter Miami plănuieşte să îi facă o ofertă de nerefuzat Barcelonei, care ar urma să folosească suma pentru transferul lui Neymar sau Aubameyang. Atacantul francez va primi şi el un salariu uriaş, astfel încât să nu regrete că a mers într-un campionat care e văzut încă unul exotic pentru cei mai mulţi suporteri din Europa.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
IERI LA 09:49
De-a lungul ultimelor luni, Beckham a încercat să discute cu Lionel Messi, Luis Suarez şi Sergio Busquets pentru un posibil transfer, dar niciunul nu a fost deschis spre un transfer dincolo de ocean.
Griezmann are contract cu Barcelona până în 2024 şi o clauză de reziliere de 800 de milioane de euro. Evident, oficialii catalani vor fi dispuşi să îl lase pe francez să plece pentru o sumă mult mai mică, atâta timp cât vor obţine profit în urma tranzacţiei. Atacantul din Hexagon a ajuns pe Camp Nou la începutul acestui sezon contra sumei de 120 de milioane de euro. El nu s-a adaptat prea bine, reuşind doar 7 goluri în campionat, în 20 de partide. Nici în Champions League nu a excelat: deşi a jucat în toate partidele catalanilor, a punctat o singură dată.
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
21/01/2022 LA 08:46
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
21/01/2022 LA 08:07