articol scris de Nicu Alexanru Savin
Atacantul celor de la Real Madrid, Karim Benzema, a apelat din nou la terapia prin vid. Francezul a folosit pentru prima dată acest tip de terapie în 2019 într-o pauză competițională și se pare că a fost foarte încântat de rezultat.
Karim Benzema este foarte atent când vine vorba de starea sa de sănătate și este dispus să apeleze la cele mai inovatoare metode pentru a se păstra într-o formă bună cât mai mult timp. O postare a acestuia de pe Instagram arată că francezul cu origini algeriene a folosit din nou terapia cu vacuum, o tehnică chinezească care ajută foarte mult la circulația sângelui, îmbunătățindu-se astfel țesuturile trofice și metabolismul intracelular, ajutând în același timp la scăderea tensiunii musculare.
Cupa Mondială FIFA
Accidentarea lui Benzema, "gură de oxigen" pentru naționala Franței! Dezvăluirea făcută de L'Equipe
IERI LA 13:29
https://i.eurosport.com/2020/07/08/2847082.jpg

Benzema, atacantul luI Real Madrid, a mai apelat la terapia prin vid

Nu este pentru prima dată când fotbalistul de 32 de ani folosește acest tip de tarapie. Anul trecut, Benzema s-a supus pentru prima dată acestei forme de tratament sub îndrumarea specialistului Jeffrey Smadja și se pare că acest lucru a avut un efect benefic asupra organismului său.
Ajuns la 32 de ani, atacantul Realului dovedește că este foarte preocupat de sănătatea sa și că își dorește să se mențină la un nivel ridicat din punct de vedere fizic pentru a-și prelungi cât se poate de mult cariera de fotbalist.
"Alhamdulillah", care înseamnă "laudă lui Dumnezeu", a scris Benzema pe pagina sa de Instagram alături de fotografia în care se văd semnele de pe spate.

Benzema are un sezon excelent la Real Madrid

Nu știm cât de eficientă este metoda medicală, dar putem constata că are un efect pozitiv în ceea ce îl privește pe francez. După ce a traversat perioade mai dificile în trecut, Karim Benzema a revenit în acest sezon la forma care l-a consacrat.
El este golgheterul Realului în acest sezon, cu 21 de goluri marcate în toate competițiile, dintre care 17 în campionat, acolo unde gruparea "blanco" este foarte aproape de a cuceri cel de-al 34-lea titlu de campioană.
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Plusuri și minusuri după primă etapă a grupelor
25/11/2022 LA 06:09
Cupa Mondială FIFA
Franța pare blestemată la acest Mondial! Un titular s-a accidentat și ratează restul turneului
23/11/2022 LA 07:32