În ianuarie 2019, Perez spera că a dat marea lovitură, în condițiile în care reușea să îl aducă pe Brahim Diaz, de la City. Suma plătită nu a fost deloc una mică, în condițiile în care vorbim despre un tânăr cu experiență limitată în prima echipă a lui Guardiola: 17 milioane de euro + 5 milioane sub formă de bonusuri.
Mulți au făcut la momentul respectiv o analogie între pierderea lui Brahim Diaz și plecarea lui Jadon Sancho la Dortmund. Acesta din urmă a "explodat", fiind în acest moment unul dintre cei mai interesanți tineri jucători din lume, cu o cotă de piață de 100 de milioane de euro.
Doar că traiectoria celor doi nu pare să aibă vreun punct comun, exceptând clubul de proveniență. Diaz a jucat în doar 12 meciuri pentru Real Madrid, dar de când Zidane a revenit la echipă și-a făcut tot mai greu loc în formula blanco. În acest moment, a apărut într-o singură partidă pentru formația de pe Bernabeu, în înfrângerea cu Mallorca.
Premier League
Manchester City vrea să-l convingă pe Erling Haaland să vină pe Etihad!
ACUM 13 ORE
Cum spaniolul de 20 de ani nu pare o soluție pentru Real, conducerea i-a transmis că îl va lăsa să plece, în ianuarie, anunță As. Conducerea de pe Bernabeu solicită o sumă în apropierea a 20 de milioane de euro, ceea ce înseamnă recuperarea investiției.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
IERI LA 07:22