În ianuarie 2019, Perez spera că a dat marea lovitură, în condițiile în care reușea să îl aducă pe Brahim Diaz, de la City. Suma plătită nu a fost deloc una mică, în condițiile în care vorbim despre un tânăr cu experiență limitată în prima echipă a lui Guardiola: 17 milioane de euro + 5 milioane sub formă de bonusuri.
Mulți au făcut la momentul respectiv o analogie între pierderea lui Brahim Diaz și plecarea lui Jadon Sancho la Dortmund. Acesta din urmă a "explodat", fiind în acest moment unul dintre cei mai interesanți tineri jucători din lume, cu o cotă de piață de 100 de milioane de euro.
Doar că traiectoria celor doi nu pare să aibă vreun punct comun, exceptând clubul de proveniență. Diaz a jucat în doar 12 meciuri pentru Real Madrid, dar de când Zidane a revenit la echipă și-a făcut tot mai greu loc în formula blanco. În acest moment, a apărut într-o singură partidă pentru formația de pe Bernabeu, în înfrângerea cu Mallorca.
Premier League
Guardiola, tranșant după ce City a remizat acasă cu Southampton: "Din acest motiv nu am câștigat"
ACUM 12 ORE
Cum spaniolul de 20 de ani nu pare o soluție pentru Real, conducerea i-a transmis că îl va lăsa să plece, în ianuarie, anunță As. Conducerea de pe Bernabeu solicită o sumă în apropierea a 20 de milioane de euro, ceea ce înseamnă recuperarea investiției.
Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
ACUM 16 ORE
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
ACUM 19 ORE