Atacantul danez a jucat în primul său meci pentru club și a început bine, participând activ la crearea ultimelor două goluri. La primul dintre ele, a centrat pentru Messi: ”Nu îmi voi spăla hainele după ce l-am îmbrățișat pe Messi”, a glumit el. ”Sunt foarte fericit că am reușit primul assist pentru Leo”, a continuat danezul.
Al doilea assist al lui Braithwaite a fost unul diferit - el a șutat însă Dmitrovic a respins iar Arthur a profitat. ”Mă simt prost că nu am înscris, dar Dmitrovic a apărat foarte bine. A fost un debut extraordinar, un vis devenit realitate. Când antrenorul m-a chemat de la încălzire, am avut emoții dar abia așteptam să intru. Le mulțumesc fanilor pentru primire”, a declarat el.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Cine este Martin Braithwaite

În iulie 2019, Leganes îl cumpăra pe Braithwaite pentru doar 5 milioane de euro de la Middlesbrough. El este un atacant ce poate evolua pe toate pozițiile din atac, iar în acest sezon a înscris 8 goluri în 27 de meciuri de campionat, în toate competițiile.
Barcelona și agentul jucătorului au ajuns la un acord, dar Leganes a transmis destul de clar că jucătorul este liber să plece doar după ce clauza îi este plătită.
Accidentările lui Luis Suarez şi Ousmane Dembele, care vor lipsi până la finalul sezonului, le-au dat planurile peste cap lui Quique Setien şi oficialilor Barcelonei. O echipă de experți a analizat certificatul medical al lui Dembele, emis de medicii clubului catalan și au luat decizia ca Barcelona să primească undă verde pentru transferul unui atacant.
Poziția lui Setien în favoarea lui Braithwaite a cântărit foarte mult întrucât el își dorea un jucător versatil care să îl înlocuiască pe Dembele. De asemenea, se pare că lupta finală pentru acest post a fost dată între Braithwaite și Angel, iar primul a avut câștig de cauza și din cauza vârstei
În momentul în care un jucător al unei echipe de fotbal din La Liga se accidentează, iar refacerea lui durează mai mult de 5 luni, regulamentul permite clubului să efectueze un "transfer de urgență" din campionatul intern pentru a înlocui acel jucător, chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59