UPDATE 15:00. Real Madrid a confirmat oficial că este vorba despre Mariano Diaz, cel care nu va lua parte la returul cu Manchester City.
”După testele pentru COVID-19 de ieri, jucătorul nostru Mariano Diaz a fost confirmat cu coronavirus. El se află într-o stare de sănătate bună acasă și respectă normele de izolare”, se arată în comunicatul clubului.
La Liga
Endrick, tot mai aproape de Real Madrid! Florentino Perez a acceptat "clauza anti-Haaland"
ACUM 7 MINUTE
UPDATE 14:40 Deși pe twitter s-a speculat că brazilianul Casemiro ar fi jucătorul de la Real cu COVID-19, football-espana.net anunță că de fapt e vorba de Mariano Diaz. Acesta va rata, evident, returul cu Manchester City, din returul optimilor Ligii. Oficialii blanco nu au confirmat încă dacă informația oferită de sursa citată e cea corectă.

Știrea inițială: Coronavirus la Real Madrid

După ce Xavi, o legendă a Barcelonei, a fost depistat pozitiv cu coronavirus, a venit rândul ca fotbalul spaniol să fie zguduit de o nouă veste tristă. Un fotbalist al lui Real Madrid a fost descoperit pozitiv. Acesta a fost deja izolat, dar nu se știe exact dacă a apucat să interacționeze cu ceilalți colegi.
După ce a luat titlul în La Liga, jucătorii de la Real Madrid au primit câteva zile libere, însă acum s-au întors la antrenamente, pentru pregătirea returului cu City, din optimile Ligii Campionilor.
La testele făcute de club, un jucător a fost depistat pozitiv și acum se supune rigorilor impuse de carantină.
Identitatea lui nu e încă dată publicității, dar pe rețelele de socializare se speculează că ar putea fi vorba de Casemiro. În baza pozelor apărute la antrenamentele formației de pe Bernabeu, fanii susțin că brazilianul e singurul fotbalist de la prima echipă care nu apare în nicio imagine.
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM 2 ORE
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32