Sky Sports anunță că Leo Messi intenționează să rămână la Barcelona în ciuda conflictului public cu directorul sportiv, Eric Abidal. Conform jurnaliștilor englezi, Messi e determinat să își ducă la bun final actualul contract și este chiar dispus să-l prelungească.
Actuala înțelegere a lui Messi cu Barcelona expiră în 2021 iar ambele părți sunt relaxate în ceea ce privește reînnoirea. Cei de la Barcelona vor să se așeze la masa negocierilor cu Leo Messi și tatăl acestuia, Jorge, în lunile următoare.
Cei de la Sky Sports mai scriu că Messi a reacționat la interviul lui Eric Abidal simțindu-se dator să o facă din postura de căpitan al echipei, considerând că este în detrimentul echipei ca un oficial al clubului să critice public jucătorii.
Cupa Mondială FIFA
Messi și-a liniștit fanii în privința unei posibile accidentări. Ce a spus despre meciul cu Mexic
ACUM 2 ORE
În ceea ce privește situația internă de la Barcelona, aceasta s-a calmat după ce Leo Messi a avut mai multe discuții cu președintele clubului, Josep-Maria Bartomeu. Șeful clubului catalan a discutat separat, de asemenea, cu Eric Abidal. Dacă poziția lui Messi la club este una sigură, nu același lucru se poate spune despre directorul sportiv francez, cel care este considerat și responsabil pentru eșecul anumitor jucători aduși de Barcelona în ultimii 2 ani, precum Malcom sau Jean-Clair Todibo. De asemenea, Barcelona nu a reușit să aducă un atacant în luna ianuarie, deși suferă la acest capitol după operația lui Luis Suarez care îl va ține indisponibil până la finalul sezonului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Uluitor: ce viteză a atins șutul lui Messi din meciul cu Mexic! Reacția presei din Argentina
ACUM 5 ORE
Cupa Mondială FIFA
Atmosferă senzațională în vestiarul Argentinei după victoria cu Mexic! Imagini rare cu Lionel Messi
ACUM 7 ORE