Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Breaking news. Sky Sports anunță că Messi nu are de gând să plece de la Barcelona

Sebastian Ujica

Actualizat 07/02/2020 la 22:41 GMT+2

Situația tensionată de la Barcelona ce l-a avut pe Leo Messi în prim-plan a dus la nașterea unor noi zvonuri legate de posibilitatea ca Messi să plece în vară de la Barcelona.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Sky Sports anunță că Leo Messi intenționează să rămână la Barcelona în ciuda conflictului public cu directorul sportiv, Eric Abidal. Conform jurnaliștilor englezi, Messi e determinat să își ducă la bun final actualul contract și este chiar dispus să-l prelungească.
Actuala înțelegere a lui Messi cu Barcelona expiră în 2021 iar ambele părți sunt relaxate în ceea ce privește reînnoirea. Cei de la Barcelona vor să se așeze la masa negocierilor cu Leo Messi și tatăl acestuia, Jorge, în lunile următoare.
Cei de la Sky Sports mai scriu că Messi a reacționat la interviul lui Eric Abidal simțindu-se dator să o facă din postura de căpitan al echipei, considerând că este în detrimentul echipei ca un oficial al clubului să critice public jucătorii.
În ceea ce privește situația internă de la Barcelona, aceasta s-a calmat după ce Leo Messi a avut mai multe discuții cu președintele clubului, Josep-Maria Bartomeu. Șeful clubului catalan a discutat separat, de asemenea, cu Eric Abidal. Dacă poziția lui Messi la club este una sigură, nu același lucru se poate spune despre directorul sportiv francez, cel care este considerat și responsabil pentru eșecul anumitor jucători aduși de Barcelona în ultimii 2 ani, precum Malcom sau Jean-Clair Todibo. De asemenea, Barcelona nu a reușit să aducă un atacant în luna ianuarie, deși suferă la acest capitol după operația lui Luis Suarez care îl va ține indisponibil până la finalul sezonului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata.
Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo