În vârstă de 18 ani, sud-americanul a fost adus în această vară de la Santos, urmând a juca inițial pentru Real Madrid Castilla. După doar două partide la echipa a doua a madrilenilor, Zidane l-a observat și l-a chemat în lotul mare.
A devenit un jucător pe care Zizou se bazează tot mai mult, iar randamentul său e în creștere, aducându-i inclusiv debutul la naționala mare a Braziliei.
Într-un interviu pentru Real Madrid TV, Rodrygo a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire cu actualul antrenor al "galacticilor". O legendă a fotbalului, Zidane a fost idolul brazilianului în copilărie, astfel că să îl vadă față în față a reprezentat un vis devenit realitate.
Ligue 1
Singura ofertă pe care PSG ar fi acceptat-o pentru Mbappe! Ce jucător de la Real își doreau
ACUM 14 ORE
"Când l-am întâlnit pe Zidane, am început să tremur. Obișnuiam să mă uit la clipuri cu el pe internet când eram copil, iar acum e antrenorul meu. E o nebunie. Am fost încântat să îl văd în carne și oase, dar am fost incredibil de emoționat", a explicat atacantul pentru Real Madrid TV.
Zidane crede enorm în potențialul lui Rodrygo, dovadă în acest sens și faptul că discută enorm în particular cu acesta.
"Mă ajută zilnic și mă ajută să îmi îmbunătățesc jocul, îmi dă multă încredere. Mereu mă sfătuiește, mereu discută cu mine. Îmi amintesc că am fost accidentat aproximativ o lună și mă suna mereu, îmi spunea să fiu calm, că o să trec peste perioada aceea", a mai spus Rodrygo.

Rodrygo, peste Vinicius în ochii lui Zidane

Tehnicianul lui Real îl preferă pe Rodrygo pentru că este serios și muncitor. Spre deosebire de Vinicius, care a ajuns la Madrid și a fost tratat ca un superstar. Acesta din urmă și-a pierdut repede concentrarea, iar Zidane taxează din greu acest aspect. În contrapondere, Rodrygo e extrem de matur pentru vârsta sa, pregătindu-se exemplar și sacrificând totul pentru a reuși să exceleze în fotbal.
Rodrygo a jucat mai multe minute în acest sezon decât compatriotul lui, Vinicius. Rodrygo a fost pe teren timp de 468 de minute, în timp ce Vinicius a jucat pentru 448 de minute.
Contra lui Galatasaray, în Champions League, Rodrygo a făcut cel mai bun meci al său în tricoul blanco. A reușit un hat-trick și o pasă de gol, în victoria la scor de tenis a lui Real, 6-0.
Ligue 1
Planul lui PSG: Dacă banii nu funcţionează pentru Mbappe, vor funcţiona pentru Haaland
IERI LA 13:56
Liga Campionilor UEFA
UEFA nu uită! Ce decizie incredibilă a luat față de cluburile fondatoare ale SuperLigii Europene
IERI LA 19:44